Egy magyar származású választópolgárt mi késztethet arra. hogy magyarellenes pártra szavazzon?
A magyar származású szerintem is két szó. Olyan pedig nincsen, hogy magyarellenes. De tudod, én rendes iskolákba jártam, tehát ezeket megtanították.
De hogy konkrét észrecvételedre is válaszoljak, ezen én is sokat gondolkodtam. Abban egészen biztos vagyok, hogy a butaság sok magyar embernél közrejátszik abban, hogy fidesz-szavazóvá válik. Szerintem ez a butaság genetikus, tehát az apja, anyja is eleve idióta csicska volt.
(De ez az utolsó megállapítás csak egy sejtésem, tehát nem bizonyított tény. De szerintem érdemes lenne tudományosan is vizsgálni)
Jobb országgá lennénk általa.
1-2-es!
Köszönöm a kiigazítást, máskor jobban odafigyelek.
Viszont, nem ez volt a kérdés!
MELYIK szerinted a magyar ellenes pár?
Erröl ugyanis igencsak megoszlanak a vélemények, mindenkinek mást jelent.
"MELYIK szerinted a magyar ellenes pár?"
Igen, mindenkinek mást jelent, ezért nem neveztem meg. Aki viszont tisztán lát, annak nem probléma eldöntenie a kérdést.
"Aki viszont tisztán lát, annak nem probléma eldöntenie a kérdést"
Hidd el, aki másokat tart magyarellenesnek mint te, pontosan ugyanezt mondaná rólad.
3:
"De tudod, én rendes iskolákba jártam, tehát ezeket megtanították."
Vannak még szerencsés emberek! :)
"Hidd el, aki másokat tart magyarellenesnek mint te, pontosan ugyanezt mondaná rólad."
Ezért a kérdés, csak elméleti!
Egyébként, aki magyarellenes az pontosan tudja magáról, hogy az - még ha az ellenkezőjét is állítja. Valamivel hülyíteni kell a szavazóit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!