Egy magyar származású választópolgárt mi késztethet arra. hogy magyarellenes pártra szavazzon?
"A Mi Hazánk konkrétan a Fidesz fiókpártja."
Bizonyíték?
"Ha lenne annyi eszed amennyi nincs, megnéznéd hogyan szavaz a két párt"
Én tisztában vagyok vele, ellentétben veled. A Mi Hazánk azt szavazza meg, ami az ország és a nemzet számára hasznos, minden mást elutasít.
"hogy a fideszes média hogyan és mennyit ír a Mi Hazánkról"
Leginkább sehogyan és semennyit. Addig írtak róluk, amíg a Jobbiktól vehettek el szavazatokat, de most már csak a Fidesztől vehetnek el, így hülyék is lennének róluk írni.
23-as:
"A Mi Hazánk konkrétan a Fidesz fiókpártja."
Nem hiszem hogy Toroczkaiék annyira ostobák lennének, hogy egy magát a végtelenségig lejáratott párthoz akarnának tartozni. Ha mégis, akkor a harács-párttal együtt buknak - még mielőtt felemelkednének.
Ja, a "konkrét" értesüléseid honnan származnak? :)
"Toroczkaiék nem hülyék, hanem pénzéhesek."
Akkor ők lopták szét az országot? Én azt hittem mások!
"Toroczkaiék nem hülyék, hanem pénzéhesek. Megmondtam, nézd meg a szavazásokat és a fideszes sajtót. A többi bla bla."
Tiszta szerencse, hogy a többi nem, és ingyen ténykednek a közjóért! Ja, várjunk csak! 🤔
A nosztalgia, amikor még fiatal volt mindent megmondták neki biztos volt az élete akkor is egy fos volt a maihoz képest de biztos volt.
Vagy azért mert jól járt a rendszerrel, haverok mutyi hanta volt a családi életük.
Vagy mert egyértelműen buta, tanulatlan, és tök mindegy, hogy szar amiben él, ismert szar és az jó neki.
Az egészet hozzáad a propaganda, hogy mi felsőbbrendűnek vagyunk, és csak elnyomnak minket, mindenki minket üldöz...
Ezek vezetnek ahhoz mi valaki a kormány pártra szavazzon.
29
Mo-ról van szó, nem a "mi felsőbbrendűek vagyunk és minket mindig üldöznek" mottójú országról; csak mondom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!