Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Egy magyar származású választó...

Egy magyar származású választópolgárt mi késztethet arra. hogy magyarellenes pártra szavazzon?

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 12:53
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
55%
Nincs olyan, hogy magyarellenes. Ez ugyanolyan fideszes politikai termék, mint annak idején a polgári Magyarország volt. Kitalálnak ilyen dolgokat, amihez az egységsugarú szavazó érzelmi kapcsolatot tud kialakítani, hiszen agya az alig van. Az ösztönhülyéknek jó ez is... Tipikus fideszes ostobaság.
2020. júl. 5. 23:02
 22/34 anonim ***** válasza:
#21 Aki diszkriminálja a magyarokat más etnikumokkal (pl. cigányokkal) szemben, az magyarellenes. Márpedig ez az összes magyarországi pártra jellemző, a Mi Hazánk kivételével.
2020. júl. 6. 08:16
 23/34 anonim ***** válasza:
39%
A Mi Hazánk konkrétan a Fidesz fiókpártja. Ha lenne annyi eszed amennyi nincs, megnéznéd hogyan szavaz a két párt, hogy a fideszes média hogyan és mennyit ír a Mi Hazánkról és rögtön nem írnál akkora ostobaságokat, hogy még Kiszel Tünde is megnyalja a szája szélét. Buta vagy, az a baj.
2020. júl. 6. 08:19
 24/34 anonim ***** válasza:
67%

"A Mi Hazánk konkrétan a Fidesz fiókpártja."

Bizonyíték?

"Ha lenne annyi eszed amennyi nincs, megnéznéd hogyan szavaz a két párt"

Én tisztában vagyok vele, ellentétben veled. A Mi Hazánk azt szavazza meg, ami az ország és a nemzet számára hasznos, minden mást elutasít.

"hogy a fideszes média hogyan és mennyit ír a Mi Hazánkról"

Leginkább sehogyan és semennyit. Addig írtak róluk, amíg a Jobbiktól vehettek el szavazatokat, de most már csak a Fidesztől vehetnek el, így hülyék is lennének róluk írni.

2020. júl. 6. 08:21
 25/34 A kérdező kommentje:

23-as:

"A Mi Hazánk konkrétan a Fidesz fiókpártja."

Nem hiszem hogy Toroczkaiék annyira ostobák lennének, hogy egy magát a végtelenségig lejáratott párthoz akarnának tartozni. Ha mégis, akkor a harács-párttal együtt buknak - még mielőtt felemelkednének.

Ja, a "konkrét" értesüléseid honnan származnak? :)

2020. júl. 6. 08:56
 26/34 anonim ***** válasza:
30%
Toroczkaiék nem hülyék, hanem pénzéhesek. Megmondtam, nézd meg a szavazásokat és a fideszes sajtót. A többi bla bla.
2020. júl. 6. 10:03
 27/34 A kérdező kommentje:

"Toroczkaiék nem hülyék, hanem pénzéhesek."

Akkor ők lopták szét az országot? Én azt hittem mások!

2020. júl. 6. 14:21
 28/34 anonim ***** válasza:

"Toroczkaiék nem hülyék, hanem pénzéhesek. Megmondtam, nézd meg a szavazásokat és a fideszes sajtót. A többi bla bla."

Tiszta szerencse, hogy a többi nem, és ingyen ténykednek a közjóért! Ja, várjunk csak! 🤔

2020. júl. 6. 15:22
 29/34 anonim ***** válasza:

A nosztalgia, amikor még fiatal volt mindent megmondták neki biztos volt az élete akkor is egy fos volt a maihoz képest de biztos volt.

Vagy azért mert jól járt a rendszerrel, haverok mutyi hanta volt a családi életük.

Vagy mert egyértelműen buta, tanulatlan, és tök mindegy, hogy szar amiben él, ismert szar és az jó neki.

Az egészet hozzáad a propaganda, hogy mi felsőbbrendűnek vagyunk, és csak elnyomnak minket, mindenki minket üldöz...

Ezek vezetnek ahhoz mi valaki a kormány pártra szavazzon.

2020. júl. 6. 18:25
 30/34 anonim ***** válasza:

29

Mo-ról van szó, nem a "mi felsőbbrendűek vagyunk és minket mindig üldöznek" mottójú országról; csak mondom.

2020. júl. 6. 18:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!