Szerintetek meglesz a 75% szavazó?
Figyelt kérdés
#FIDESZ #Orbán Viktor #Gyurcsány Ferenc #politika #választás #szavazás #Jobbik #parlament #mandátum #momentum
2018. ápr. 8. 14:11
1/36 anonim válasza:
Szerintem biztos hogy meglesz a 75%.
3/36 anonim válasza:
Nem! De az eredményt nagyban nem fogja befolyásolni.
Az nettó fikció, hogy a nem szavazók mind ellenzékiek.
5/36 anonim válasza:
Meg lesz. A fidesz ki lesz vágva.
6/36 October15 válasza:
Egész jó esély van rá eddig szépen alakulnak a részvételi arányok.
7/36 anonim válasza:
9/36 anonim válasza:
Meglesz, de remélem ennek örömére eredmény is lesz, tehát búcsúztathatjuk Viktort. Egész optimista voltam, míg el nem mentem szavazni, tömegesével jönnek a 65+-osok, s sajnos tudjuk, hogy ők kire fognak voksolni. Az én drága jó nagymamám is hajthatatlan, a televíziónak jobban hisz, mint a családnak, hiába magyarázzuk neki, hogy pl a Jobbik nem akarja beengedni a emigránsokat, de ő továbbra is azon a véleményen van, hogy csak akkor fognak az unokái egy csodálatos szebb jövőben élni, ha a FIDESZ-re szavaz. És ez sajnos igaz szinte az összes nyugdíjaskorúra.
10/36 anonim válasza:
Szerintem meglesz,de lehet,hogy 80 % is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!