Kedves Kérdező!
Ezt a holokamu mesét a XXI. században nehezen lehetne beadni az embereknek még 1x. Amúgy ajánlom figyelmedbe az olaszok által állított táborokat. Oda faji alapon viszik a dzsipókat, ezzel szemben a Jobbik pedig a bizonyítottan bűnöző életvitelű egyéneket szeretné elkülöníteni a társadalomtól. Ez volna annyira rasszista?
Azon kéne elgondolkodni, hogy vajon miért védheti meg magát minden ország a cigánybűnözéstől, anélkül, hogy rasszistázna a világ, miközben ránk egy hatalmas érinthetetlen cigánytenyészetet szabadítanak?
"nah akkor hol az az egyenlőség?" ezt elvileg azért találták ki! aztán, hogy milyen lett a megvalósítás/valósulás az már más tészta!
"ránk cigánytenyészetet szabadítanak" elismerem ez így propaganda szövegnek jó, de pl a franciák azért rakhatták ki őket, mert ők oda NEM OLYAN RÉGEN "vándoroltak" be! Hozzánk már a XIV-XV sz.-ban megkezdődött a bevándorlás!
így tőlünk már egy kissé nehéz lenne őket kirakni!
Akármit fecsegtek, akkor is:
Október 3-án
csak a FIDESZ!!!
Üdv Mindenki!
1. Habár butaságnak tartom az ötletet, mivel nem vagyunk sem Izrael(ugyebár ott néhány helyen fallal választják el a lakosság bizonyos elemeit), sem az USA(a II.vh idején táborokba gyűjtötték a japán lakosságot). Ennek ellenére azért egy-két szót szólnék a Jobbik érdekében(is).
2. "az avarok. 6.sz-ban érkeztek meg a Kárpát-medencébe."- Damon Hill ennek semmi köze, ahhoz a kommenthez, amire ezzel válaszolni akartál. Nem azt írta az előtted válaszoló, hogy ki volt ott leghamarabb, hanem azt, hogy ki volt itt előbb...Egyébként szerintem az is teljesen mindegy, hogy ki volt itt előbb, az a lényeges, hogy megint kiforgatják néhányan a Jobbik elképzeléseit + a Jobbiknak is ideje lenne már ritkítania sorain, mert vannak oly marhák a magasabb pozíciókban is...
3. "a kuruc.info szerint ma csak és kizárólag cigányok bűnöznek kis hazánkban! "- a kurucinfót én már nem tartom radikálisnak, hanem már inkább szélsőségesnek. Egyébként a pártot és a kurucinfót ne kössétek össze, nem egy súlycsoport és nem egyező nézetek, ezt csak néhányan hiszik így.
4. "ha tetszik ha nem a cigány is ugyanúgy magyar állampolgár,és ugyanolyan jogai vannak mint nektek!!!!!!" Látom nem megy az olvasás....nem a cigányokat zárnák be, hanem a vidék bűnözőit, méghozzá a veszélyes, visszaeső majmokat, akiknek eszük ágában sincs rehabilitálódni és beilleszkedni. Nem a cigányok itt a lényeg! Nekik is rossz, hogy ez van a vidéken, mert amiatt a sok nyomorék fiatal és középkorú bűnöző miatt, akik az utcán kötekednek, meg bandáznak - nézik le őket és ítélik el őket. Lehet mondani, hogy előítéletek meg rasszizmus, de ez nem az, hanem tapasztalat. A legvadabb bonehead náci is tudja, hogy vannak köztük rendes és tisztességesen élő állampolgárok. Nem itt van a különbség, hanem ott, hogy ki hogyan kezelné a maradékot. Van aki 'leölné' őket, van aki a problémásakat elkülönítené a nem problémástól a rehabilitációja idejére, olyan helyekre, ahol dolgoznia kellene és nem élne luxusban. Nyilvánvalóan nem csak a cigány kerülne ilyen helyekre, hanem minden olyan személy, akiről látszik, hogy nem akar rendes életet élni(a hangsúly a NEM AKAR-on van!)
5. Azért, emelik itt ki a cigány-bűnözést(nem a cigányokat olvasni nem tudó barátom), mert bizonyos régiókban nagyon magas a cigány-bűnözés mértéke.
egy kis felvilágosítás... a cigánybűnözés nem azt jelenti, hogy a cigányok bűnözők, hanem azt, hogy vannak bizonyos illegális vagy sajnos legalizált tevékenységek, amelyek vidéken a cigányság bizonyos rétegeihez köthetőek főleg. Ezt ne úgy értsd, hogy meg kell különböztetni a cigány származású bűnözőt a magyartól, szlováktól, stb., hanem azt, hogy vannak bizonyos illegális tevékenységek a, kulturális, szociális és más okokból eredően kötődik a romákhoz-nem általánosítható rájuk, de múltjuk miatt kötődik hozzájuk.
b, a fiatal romák körében elterjedt és divatos bandázás és a verekedés. Néhányuk(sokuk) azt látja, hogy bűnözéssel többet lehet elérni, mint gürizéssel(egyébként sajnos igazuk van), sőt mindenhonnan azt hallják, hogy hiába tanulnak diplomával sem lesz munkájuk meg szakmával sem biztos... ehhez jön még a normális szülői nevelés hiánya, a rossz példamutatás és szerintem és Jobbik szerint is nagyon fontos gyökere a gondoknak az ISKOLÁK! A cigány-bűnözésre nem úgy kell tekinteni, mint a Jobbik agyrémére és kampányának részére, hanem mint létező problémára, amire a Jobbik a 2010-es programjában(és a 2006-ban is) megoldást kínált. A cigány-bűnözést elemezni kell és nem elég börtönbe rakni az adott személyt, hanem 'kezelni' kell a problémát. Az a bűnöző, aki bekerül a börtönbe nem tud visszailleszkedni, mivel a társai odabent magukkal rántják vissza a sárba és amikor kijön még talán be is kerül valami bandába, szervezetbe és soha nem tud majd ebből a körből kiszakadni. Olyanok is vannak akik nem is akarnak kiszakadni belőle....
Jah, jah tudom nektek nyolc diplomátok van, ti a Dunántúlon meg Pesten jobban tudjátok, meg mekkora nyilas-jobbikos buta 18 éves vagyok, semmit nem tudok még az életről meg majd megértem... jah igen tudom van aki 25 éves kortól engedné, hogy szavazhasson az ember, mert "a fiatal még befolyásolható".... szerintem ha az a harmincakárhány éves 'felnőtt' szavazhat aki csak azért adja le Xpártra a voksát, mert nem tetszik neki a Jobbik címere, vagy mert nem szereti Orbánt vagy mert nem képes elismerni, hogy 4 évvel ezelőtt tévedett-és inkább eljátssza a fanatikus aktivistát-, vagy azért mert "úgyis ők nyernek" akkor nyugodt szívvel adhatnánk szavazati jogot akár a két éves uganda-i csecsemőnek is, mert körül-belül egyenértékű a módszer ami alapján döntenek. Ha a fentebb leírt harminc, harmincöt, huszonöt vagy éppen hatvan éves polgárok szavazhatnak, akkor szerintem még én is beleférek :)
Mindemellett nem támogatom az elképzelést, sőt a Jobbiknak azt ajánlanám szívem szerint, hogy maradjon a programjánál. Egy kis részét, a Fidesz úgyis magától meg fogja majd csinálni, meg fogja majd valósítani. Változtatnia kell a magatartásán, mert különben senki nem fogja elolvasni a programjukat, mert mindenki azt hiszi majd, hogy a Jobbik antiszemita. rasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!