"Figyeld meg, ugyanazok a kis netnácik fognak most ujjongani, akik előzőleg habzó szájjal kikeltek a gázai-fal miatt."
Az Ensz által is elítélt gázai fallal kollektíve börtönbe zárnak minden őslakost a megszálló zsidók.
http://www.youtube.com/watch?v=J_I4eY7XyQM
Hogy lehet ezt összehasonlítani egy bűnözőknek, illegális lakásfoglalóknak, illetve a tisztességes lakosságot terrorizáló szűk rétegnek felállítandó táborral?
Annyira jellemző rátok zsidókra, hogy ilyen példákkal próbáltok előjönni. Elképesztően pofátlanok vagytok.
Nem érdemes azon vitázni, hogy az avarok voltak-e itt előbb, v. a magyarok. Nem ez a kérdés. Viszont az tény, hogy mi előbb voltunk itt, mint a cigányok. Ők jöttek a mi országunkba, és mi költöttünk 100 milliókat az integrációra. Kaptak szép új házakat, tönkreverték. Ha én kapnék ingyen házat, utána biztos megbecsülném, de hát nekem évekig kell melózni érte, én nem kapom meg ingyen.
Gyerekeiket egy iskolába járathatták a mieinkkel, mi lett a vége? Életveszélyessé váltak egyes iskolák, tanulni meg nem lehet.
A mi fizetésünkből kapják a segélyeket, mégis ők azok, akik megtámadnak kirabolnak minket.
Mindenki szerint mi vagyunk a rasszisták, pedig ők buzdítanak a magyarok gyűlöletére (lásd: internetes fórumaik pl).
Minket neveznek szélsőségesnek, pedig nem mi ölünk meg idős embereket néhány ezer forintért.
Azt mondják, mi nem akarjuk, hogy ők integrálódjanak. Pedig dehogyisnem, könnyebb lenne nekünk. Ők nem akarnak inegrálódni, inkább röhögnek rajtunk.
Azt hihetik bármit megtehetnek... mert meg is tehetnek.
Ennek véget kell vetni, és ha máshogy nem megy, akkor igenis zárjuk el az összeset. Olaszországban is ezt csinálják. Franciából hazaküldték őket, pedig pont ők voltak azok, aki rengeteg feketét befogadtak, mégis a romákat küldték haza. Finnországban, ha vki lelő egy bűnöző cigányt, simán elnézik nekik.
Ezek a tények.
Mégis mi vagyunk a fasiszta nemzet, akik a legtorelánsabbak voltunk velük szemen.
Szerintem nem kéne továbbra is Európa bohócainak lenni. Ha nincs más megoldás, zárjuk el őket, de a cigányterrorból elegünk van.
"a cigány is ugyanúgy magyar állampolgár,és
ugyanolyan jogai vannak mint nektek!!!!!!"
Már elnézést, de nekem nincs jogom büntetlenül fosztogatni, lopni, verekedni, csapatokba verődve megfélemlíteni embereket (a magyarok megpróbálták, alapítottak Gárdát, oszt mi lett a vége).
Nekem jogom van KUSS-ban lenni, és nyelni!
Az a baj a magadfélékkel, hogy nem gondolkodtok. Ma egy átlagos cigány családban két 20 évesnek már van 4 gyereke. (15 évesen már szülni kell a kiscsajnak, hogy amikor 18 lesz, és nem kapnak utána a szülők családit, ő a gyerekeivel el tudja tartani a szülőket.) Ez szerény számítás szerint is kb. 20 évente megduplázza a cigány munkanéküliek számát, akiket Te tartasz el. Mennyit vall be a Fidesz? 1 milliót. Na akkor tegyél még rá. A mai cigányság 70 %-a 25 év alatti. Utána mersz egyáltalán gondolni?
Lehet, hogy most levitték a nőknél a nyugdíjkorhatásrt, de vissza fogják azt még emelni. Egyre több az ingyenélő és egyre kevesebb az aktív munkaerő. Valahonnan pótolni kell majd a hiányt.
A miskolci munkanélküliségről írónak pedig: lehet, hogy nagy a munkanélküliség a városban, és alig van munka, de szerinted Miskolcon ezek közül a munkanélküliek közül mennyi a cigány? Hát nem 10 %.
És sajnálom, hogy ennyire kioktató vagy keserű lett a hangvételem, de gondolom, mint Ti is, Ceasar is könnyen osztogatta az észt a páholyból a gladiátoroknak. Mert ez lassan már élet-halál harc lesz.
-A miskolci munkanélküliségről írónak pedig: lehet, hogy nagy a munkanélküliség a városban, és alig van munka, de szerinted Miskolcon ezek közül a munkanélküliek közül mennyi a cigány? Hát nem 10 %. -
Ehhez csak annyit szólnék hozzá,hogy a magyarok nagy százaléka nem alkalmaz cigányt,mert bla bla bla,és mert ......
Ez is a cigány hibája,minden!Magyarország 2% cigány,és te azt hiszed azért szar az életed,mert ez a 2% tönkre teszi azt???????????????????????????????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!