Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most Puzsérnak, Karácsony...

Most Puzsérnak, Karácsony Gergely-el egyébként mi a problémája? Hogy nem berendezkedés párti? Vagy ez így jó ki fejezés? Mert MZP ről nagyon az terjed el hogy ő egy anti establishmen jelölt és mellette nagyon ki áll!

Figyelt kérdés
2021. okt. 7. 10:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Most nem értem teljesen érthetetlen amit írok vagy direkt értitek félre? Idézem megint falatozgatva!! Pont a lényegre nem adtok nekem semmilyen választ!

"karácsony beszélt ilyenről hogy van a Márki-Zay meg köztük valami filozófiai különbség!"

"Ami furcsa nekem hogy a Puzsér meg a Gulyás Márton tökre hasonló dolgokról beszélnek lényegileg Berni Sanders meg a nagyon gazdagoknak magasabb adók de közben azt látom hogy a Puzsér meg nagyon ellene van mind a kettőnek! Most karácsony az miben lenne más elméletben mint a Márki-Zay?"

Establishment, Anti Establishment

"És egyébként filozófiai meg gyakorlati értelemben mit jelentenek ezek a fogalmak? Mi az amit másképp gondol az egyik mint a másik? Mi az ami a valóságban másképp lenne mint most? De valami közérthetőt mondj amiről tudjuk hogy most van és másképp lenne!"

2021. okt. 7. 19:29
 22/30 A kérdező kommentje:

- "MZP független, Karácsony pártpolitikus, és ez Puzsérnál egy döntő dolog a szimpátiában, mindig a politikától kívülállókkal szimpatizál."

És ez olyan mértékű és volumenű dolog hogy inkább hagyná a kommunista autokrata Kína párti fideszt hatalmon maradni?

Jó lenne most már a lényegi részekre is választ kapnom!

2021. okt. 7. 19:48
 23/30 A kérdező kommentje:
Kicsit igényesebb választ szeretnék!
2021. okt. 7. 19:51
 24/30 anonim ***** válasza:
Én meg igényesebb kérdezőt akarok. Megvan a véleményed, és ha valaki ezzel nem ért egyet, akkor erőszakosan erölteted a saját elgondolásodat. Puzsér MZP-t támogatja, majd ha Karácsony lesz a miniszterelnök jelölt, akkor eldönti, hogy kit támogat, de ez az ő döntése, és nem a tiéd. Szomorú, hogy nem tudod tolerálni, ha valaki nem arra a következtetésre jut, mint te.
2021. okt. 7. 21:24
 25/30 A kérdező kommentje:
Nekem nem a véleményem van meg én próbálok valami tiszta képet ki alakítani de nem igazán tiszta nekem ez az egész! Van oka ennek az is hogy gyenge elméjű vagyok hozzá de azért szeretném meg érteni! Sokan nem értik szerintem hogy miért így vannak ezek a választások azt sem hogy mik ezek a pártok igazából hogy mik volnának elméletben és hogy mit jelentenek a magyar valóságban! Külső szemlélőt könnyű lekezelni! Teljesen átláthatatlan minden ez az oka hogy az emberek nem bíznak ebben az egészben és inkább ki mennek innen ahelyett hogy eltakarítanák a hazájukból a szart!
2021. okt. 7. 22:20
 26/30 A kérdező kommentje:

Most nem értem teljesen érthetetlen amit írok vagy direkt értitek félre? Idézem megint falatozgatva!! Pont a lényegre nem adtok nekem semmilyen választ!

"karácsony beszélt ilyenről hogy van a Márki-Zay meg köztük valami filozófiai különbség!"

"Ami furcsa nekem hogy a Puzsér meg a Gulyás Márton tökre hasonló dolgokról beszélnek lényegileg Berni Sanders meg a nagyon gazdagoknak magasabb adók de közben azt látom hogy a Puzsér meg nagyon ellene van mind a kettőnek! Most karácsony az miben lenne más elméletben mint a Márki-Zay?"

Establishment, Anti Establishment

"És egyébként filozófiai meg gyakorlati értelemben mit jelentenek ezek a fogalmak? Mi az amit másképp gondol az egyik mint a másik? Mi az ami a valóságban másképp lenne mint most? De valami közérthetőt mondj amiről tudjuk hogy most van és másképp lenne!"

Ezek meg nagyon is egyenes kérdések! Karácsony Gergely mondta hogy van köztük valami filozófiai különbség! És kértem hogy magyarázzátok el ezt az Establishment és Anti Establishment kifejezéseket elméleti és gyakorlati szinten! Nagyon is egyenes kérdések amik kicsit ki fejtősebb válaszokat igényelnek! Miért volnék igénytelen senkitől nem várható el hogy félmondatos válaszokból meg érthessen bármit is!

2021. okt. 7. 22:29
 27/30 A kérdező kommentje:
Az ember így azt sem tudja hogy igazából mire szavaz nem csoda hogy el sem megy szavazni!
2021. okt. 7. 22:31
 28/30 A kérdező kommentje:

"Megvan a véleményed, és ha valaki ezzel nem ért egyet, akkor erőszakosan erölteted a saját elgondolásodat."

"Szomorú, hogy nem tudod tolerálni, ha valaki nem arra a következtetésre jut, mint te."

Amúgy milyen elgondolást erőltettem? Én ara voltam kíváncsi hogy mi Puzsér választásának a mélyebb oka és miért van ilyen elutasító viszonyban Karácsonnyal meg Gulyás Mártonnal? Az nem egy elgondolás volt hanem inkább egy dilema ami fel merült bennem és nem értem vagy homályosan látom azt a részt! Ezért kértem hogy fejtsétek ki hogy mi van? A másik dolog meg a jelöltek közötti elvi különbségre vonatkozott! Nem hiszem el hogy nem elég egyenes amit írok és még én vagyok igénytelen! Már vagy 3adjára értesz félre! Lehet hogy nehéz fejű vagyok de annyira nem hogy ezt ne lehessen el magyarázni! Idáig meg nem nagyon mondtál semmit! Vagy ennek az Establishmentnek semmi egyéb jelentése nincs csak annyi hogy párt vagy nem párt tag vagy? És akkor Puzsérnak ez a baja Gulyás Mártonnal Meg Karácsonyal? Hogy ők meg egy zöld pártot képviselnek? És ez volna az a filozófiai különbség? Mert hogy ennek meg szerintem semmi filozófiai jellege nincs! Pedig ezt maga karácsony mondta!

2021. okt. 8. 01:54
 29/30 anonim válasza:
Kurvára nem volt meg a véleményem a kontextustól függ hogy mi állítás és mi eldöntendő kérdés én az utóbbi kontextusában vázoltam fel ezt ami annak volt tudható hogy kissé már össze voltam zavarodva meg egyáltalán nem voltam képbe a karácsony Gergely meg a Gulyás Mártont illető deficitekkel! Eleve nekem ez a két személy egy sötét folt volt mivel még most ismerkedtem velük jobban! Meg politikai témákban nem fókuszálok rá annyira amiket mond csak felületesen! Futólag meg nem tűnt fel a különbség meg na mondom ha csak annyin múlik hogy ezek kormánypártiak akkor le szarom! De már értem a jelentőségét is ennek hogy miért volt ki emelve ez a fogalom hogy establisment mert a teljes kormány oldal játszmázik egymás szarától bűzlik meg szinte ugyan azok nem céljuk a változás ha az is volna amíg nem ők győznek addig nem akarják le váltani a fideszt! Ezek az establisment fogalmak is tök idegenek voltak a számomra! Én ténylegesen egy filozófiai iránynak hittem!
2022. febr. 21. 21:35
 30/30 anonim válasza:

Nagyon utálom hogy minden te1vedé* kurzus amit éppen mondunk vagy gondolunk egy időben egy adott dologról a maga világába akarja be csatornázni algoritmizálni az embereket a saját maga érvényét igazolva benne! Semmibe véve a magánszféránkat bele loholva a számítógépre is adatokat lopni!! Ha valami akkor ez biztos le fogja borítani a 21 századot az asztalról!

Ha engem kérdeztek az algoritmus az egy szavas válasz a Fermi paradoxonra! Ami szerintem a társadalmi terror egy új ki finomult modern formája! Eztán bármilyen véleménnyel leszünk a dolgokról vagy támad egy ötletünk azonnal el fogják lopni! Sáskarajként tapadnak a személyes szférára! Közben egy primitív látszaton alapuló a valóságot teljesen meg hazudtoló 2 dimenziós koncepciós értelmezési keretben ítélkeznek mindenható gondolatrendőrség formájában!

Be csomagolva minden az igen nem fent lentek stb rendszerébe binárisan agyunk pici része a neocortex végletelőgépezetéből meg közelítve mindent! Miközben agyunk több fontos szerve ugyan annak a szerkezetnek evolúciós huzalozása teszi ki a emberi lények és életünk 99% át! Minden arra hegyeződik ki! Talán nem jó ötlet ere a pici kis 1% os nyílhegyre építeni mindent! A környezetünk a természetünk nem egy cirkuszi artista! Képzeld csak el amikor egy ember 1% ával kommunikálsz értelmezed a lénye helyett miközben az is csak az egy 1%ával kommunikál és értelmez a te 1%odhoz meg te is az 1% oddal kommunikálsz az ő 1%ához. Ennyit értenek belőlünk és ennek szolgáltatjuk ki az életünket! És még közben hülyeségeket is szoktunk mondani ja vagy olyan sincs már mer a gép be dob ehhez vagy ahhoz oszt kész! Közbe meg terrorizál azzal hogy nem tob be sehová és ki rekeszt a világrendből! Hiszen az 1% ot veti be ara is hogy egy *ibaszott hozzászólás vagy szó alapján írja le az életed az egész lényed de olyan beképzelten hogy ez még notredámuszt vagy orákulumot is játszik közbe! Mert a piaci folyamatokat meg kell 1az*me1 előre jósolni! Ahhoz meg hogy az emberek mit fognak tenni később hogy mind abból mi fog következni meg hogy olyan irányba befolyásolhassák amere csak kedvük tartja mint a birka nyájat! Meg hogy a saját gondolatainkal védhessék a pozícióikat és hasonlónak tüntethessék fel magukat az érveinket meg más kurzusok ellen használják!

Vajon a kurzusok mennyire postmodernizálják az értelmezést? Mit jelenthetnek ma a sima egyszerű hétköznapi le egyszerűsítő mondataink a különböző politikai kurzusok nyelvére fordítva? És azok vajon mennyire hatnak ki a hétköznapok értelmezési módjára? Hol tartunk ma ebben? Kissé le vagyok maradva!

Minél szélsőségesebb és le nézőbb a kurzusok működése annál direktebb túlzóbb paranoidabb és betegesebb kicsavarását jelenti a hagyományos értelmezésnek!

Mert fegyverként akarják a tömeggel és egymással szembe el ültetni a közfelfogásba saját működésmódjukat hogy puskagolyóként használhassák az embereket saját ellenfeleikkel szemben amihez fő eszközük a tömeg amelyik nem moralizál csak ítélkezik!!

2022. márc. 28. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!