Van olyan politikai párt, vagy mozgalom Európában, aminek fókuszában a környezettudatos és fenntartható gazdasági és társadalmi berendezkedés, áll, de egyéb téren nem képviselnek liberális nézeteket?
Európa mainstream zöld pártjai (amennyire volt alkalmam megfigyelni) teljesen egybeforrtak a liberális pártokkal, azaz globalisták, migrációpártiak és a kulturális marxizmust hirdetőket támogatják. Van olyan zöldpárt, ami ezekben a kérdésekben legalább centrista, vagy konzervatív nézeteket vall?
Mi az oka, hogy a zölpártok ennyire egybeforrtak a liberálisokkal, amikor a környezettudatos szemlélet mindenkinek egyformán az érdeke?
Köszönöm az értelmes, releváns válaszokat!
zöldek csak az iparosodott kínát akarják rávenni hogy vegyen vissza a termelésből (illetve ez csak amerika érdeke mert az eu nak nagyon megéri) csak ugye amíg van olcsó kínai termék a franc se gyártat amerikában
na erre épül a nagy hiszti meg a reklámok és ezért nincs benne amerika a környezetvédelmi egyezményben és ezért akarja hogy mindenki belépjen
#2! Ez is egy olyan felvetés, amin el lehet gondolkodni. Én sokat elmélkedtem a kérdés kiírása előtt, hogy mi lehetett előbb: a tyúk, vagy a tojás. Azaz a konzervatívokat valóban nem érdekli a kérdés, vagy a zölpártok a liberálisokkal való összefonódásukkal eltaszították a konzervatívokat.
Én csak a saját példámat tudom felhozni: én inkább konzervatív vagyok, mint liberális, globalizációkritikus, és zöld szimpatizáns. A probléma igenis érdekel, és azt hiszem elég jó mélységben át is látom. Viszont a nyugati zölpártok szélsőliberális és szélsőbalhoz közeli attitűdje miatt nem volnék képes rájuk szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!