Valóban OV az oka annak, hogy az LMP több mint valószínű, hogy nem tud elegendő ajánlót begyűjteni péntekig, holott Schmuck Andor és a Jobbik is jobban áll az LMP-nél, pedig állítólag több LMP-s van Budapesten mint Jobbikos?
hogy az oka, azt azért nem mondanám. akiktől a FIDESZ begyüjtöte az ajánlószelvényeket, azok nem valószínű, hogy másnak adták volna. (tegyük fel, hogy nem befutó alapon osztogatják az emberek az ajánlószelvényt annak, aki elöbb ér oda)
mondjuk ennek a "gyüjtsük be az összes létező ajánlószelvényt" programnak szerintem nincs jó íze. mondjuk passzol az eddigi "szavazófülkés forradalom" koncepcióba, úgyhogy legalább nem következetlen. csak tényleges értelme nincs, inkább a szokásos vásári mulatság. lefoglalja az embereket, addig sem gondolkoznak.
OV és pártja csupán annyiban tehető felelőssé, hogy ilyen magasra emelték a kvótát. Ha nem tudják összegyűjteni az rajtuk múlik.
Második válaszoló:
Van jelentősége, hogy fölkerül egy párt a szavazólapra, akkor is, ha nincs esélye megnyerni a választást.
01:22 voltam. Félreérthetően fogalmaztam az előbb.
"Ha nem tudják összegyűjteni az rajtuk múlik." Úgy értettem, hogy az LMP-n.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!