Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » 2011. Jobbik Majális Budapeste...

2011. Jobbik Majális Budapesten. Mennyi esély van arra, hogy valami csúnyába torkolljon a rendezvény? (többi lent)

Figyelt kérdés

Én még sosem voltam semmilyen Jobbik rendezvényen. És egyre többet hallani a rohamrendőrök munkamoráljáról. Amikor a bejelentett és hivatalos megemlékezésen a Himnusz közbe az énekest és énekesnőt letessékeltek az emelvényről és elhurcolták őket. És természetesen El kellett hagyni a területet, feloszlatták a megemlékezést.

Bármit tesz a Jobbik lehet az szabályos és jogellenes.. Azt mindig feloszlatják és a végén sokan végzik bilincsben és összeverve.

Nem szeretnék ilyesmibe keveredni, de rengeteg minőségi ingyenes program és koncert várható. Fantasztikus emberekkel. Nagyon szeretnék elmenni.

Van esély arra hogy bármi megzavarja a nyugalmat??

2011. ápr. 25. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:

Örömteli számomra ilyet hallani. Te nem csak nézel, hanem látsz:)

Személy szerint nem sok esélyt látok rá. De persze ezt sosem tudni.

2011. ápr. 25. 21:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát a családom nem örül ennek annyira. :) (Lány létemre 17 évesen nem csak nézek hanem látok is.. Szerintük egyszer ráfázok.. Nem szeretném, hogy igazuk legyen.)

Te is kint leszel?

2011. ápr. 25. 21:35
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nem megyek, mert a barátnőm babavárójára már elígérkeztem..bár nagyon szeretnék menni.

Bennem is ilyen érzések voltak ám...

Most azt gondolom, hogy többet ér a becsület és a szabadság. Az ott lévő emberek "harcolni", összefogni mennek oda. Nekem nagyon szimpatikus a munkájuk, és a politika, ha érdekel, ha nem, az irányítja az életünket. Persze a szülői aggodalmat is megértem. De mondani kell nekik, hogy ez egy megemlékezés. Ez a baj ám sok idősebb embernek...félnek...az annyi éves megfélemlítésnek köszönhetően nem merik kinyitni a szájukat. Pedig mindenki tudja, hogy itt igenis baj van. De mondani mindig könnyebb...

Na de bocsi, hogy ennyit írtam, kijött belőlem:)

Szóval szerintem nem lesz ilyen, és egyébként is..azért nem minden Jobbik gyűlést oszlatnak szét:) De ha belegondolsz, valamit azért mégis jól csinálnak, ha oszlatni akarják.

2011. ápr. 25. 21:41
 4/9 A kérdező kommentje:

A Megemlékezés az csak 1 példa volt, hogy hogy járnak el a Jobbikkal a legnagyobb esetben Budapesten..

A Majális más tészta szerintem.. Az nem annyira kötött mint egy Nemzeti Ünnep és ezért szerintem az esély is nagyobb bármilyen bal kimenetelű dolognak.

Mondjuk múlt évbe se azelőtt nem volt semmi baj.. De ezek az oszlatások az Orbán kormány óta mintha erősebbek lennének, igazából én is csak 1 éve követem ezeket az eseményeket.

2011. ápr. 25. 22:25
 5/9 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Pontos dátumot esetleg tudsz mondani? Mert akkor lehet hogy ez a falusi gyerek is felugrik. 14/f
2011. ápr. 25. 22:58
 6/9 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 25. 23:53
 7/9 valakiakitnemismersz ***** válasza:
köszönöm :)
2011. ápr. 26. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy minek a hatására kezdett jobban érdekelni ez a téma? És milyen gondolataid vannak ezzel kapcsolatban?
2011. ápr. 26. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez egy nagyon összetett dolog. Mióta élek és befogadom a világot azóta harcolok az igazságtalanság ellen. Nem is tudom hogy fejezhetném ki magam.. A lelkemben van egy erő, ami küzdeni kíván. Előre akar lépni. Hazaszeretet és harciasság.

Általános iskolába sajnos belecsapódtam a legmenőbb bandába, teli volt kisebbségi etnikummal.. Mondanom sem kell, minden rosszba bele akartak vinni. Ahogy lenni szokott átkerültem Középiskolába és megfordult a világ. Bejárok nap mint nap Pestre. És amikor megyek az utcán és 1 cigány elkapja a nyakamat és elkezd fojtogatni és kiabál velem, hogy "Most megdöglesz, kinyírlak" és Senki sem segít, inkább oda se néznek. Én meg csak pislogok és a lélekjelenlétemnek köszönhető, hogy élek. Akkor így tényleg fordul az emberben pár dolog. Már amúgy is ismertem a cigányok minden kis trükkjét, ennél több nem kellett.

Aztán az internetnek köszönhetően rátaláltam hírportálokra és egyéb hasznos weboldalakra. Egyre többet tudtam meg a politikáról, ami érdekelt is. Sajnos a környezetemben a fiatalokat nem igen érdekelte az ilyesmi.

Aztán ahogy a tündérmesékbe lenni szokott, össze barátkoztam pár Új emberrel a suliba, akik születésüktől fogva mondhatni arisztokratikus neveltetést kaptak. És bevezettek a Jobbik tevékenységeibe, bemutatták mi hogy működik. És bennük olyan embereket ismertem meg, akik biztos vagyok benne hogy sokat fognak tenni a hazáért.

Azóta függök az interneten, olvasom a Barikádot és a barátaim beszámolnak mik hangoznak el falugyűléseken és egyéb eseményeken a Jobbik rendezése alatt.

Persze zenét is magyar rockot hallgatok leginkább.

Van egy másik oldalam is, sok a skinhead ismerősöm, akik ugyan ezt a pártot szimpatizálják, szerintem érthető miért.

Egyszerűen csak elkezdett érdekelni a politika. Sokan mondják, hogy ez nem természetes mert még túl fiatal vagyok. A családom egyáltalán nem áll ki az elveim mellett, támadják a gondolkodásom egyszerűen ezt nem fogadják el. Mert féltenek.

Már rengeteg helyre hívtak, revíziós napokra is de a szüleim miatt nem akartam elmenni rájuk. De már úgy érzem muszáj mennem.

2011. ápr. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!