Van esély rá, hogy lesz Jobbik-Fidesz vita?
"vajon miért?"
Mert az első fordulóban derül ki, hogy ki a komoly játékos, és ki a felfuvalkodott macskajancsi.
Pl. ha Vona "Kétharmaddal Nyerünk" Gábor pártja mondjuk 14%-ot tud összegereblyézni az első fordulóban, akkor nem sok értelme lesz vele a kormányzás rejtelmeiről cseverészni.
Fidszp-Jobbik vitára gondolsz?Ja,az nem lesz.
http://www.youtube.com/watch?v=zKoecdmYj5o&feature=player_em..
Én azt nem értem, hogy miért kell kampányolni? Lehet, hogy a FIDESZ nem vállalja, a saját érdekében, nem tartom kizártnak, de olyan lehetetlen, hogy a Jobbiknak sem érdeke a vita? Mi van Bokros felkérésével?
Egy se nem Jobbik se nem FIDESZ szimpatizáns.
ha mást nem lesz majd vita és kivonulosdi a parlamentből
de emlékeztek Orbán vs Gyurcsány vitára
Gyurcsány végig hazudta az egészet
te még is ő nyert szavazókat a választásokra
ő nyerte a vitát
Orbán hiába mondta hogy nem így lesz
hát nem valami nagy vita bajnok
"Orbán hiába mondta hogy nem így lesz "
Orbán hiába mondta, hogy "ne sértegessen engem, és a panellakókat, miniszterelnök úr", mégiscsak visszaszállt a fejére a panelprolizás, amit ugyan Kövér mondott, de Orbán megtűrt - mert egyetértett vele. Orbán hazudozásaival és gazdasági analfabetizmusával azon a vitán csúnyán beégett Gyurcsány és az ország nyilvánossága előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!