Minek köszönhető az LMP relatív sikere (magabiztos bejutás, Budapesten a Jobbik megelőzése) és a Jobbik relatív kudarca (az általuk várt 30-60%-os álmokhoz képest)?
Tényleg, hogy erre nem gondoltam.
Ha a Jobbik csak harmadik az biztos cionista mszp-s kommunista liberális stb. összeesküvés?
Nem lehet, hogy a többi párt szavazói nem ilyen hangosak?
Nem lehet, hogy párt teltházas lakossági fórumból botorság 30%-ra következtetni?
Én 4 éve voltam szavazatszámláló bizottsági tag, tudom hogy megy a dolog. Az eredményeket nem lehet központilag manipulálni, mert a következőképp zajlik:
1, amíg van szavazó az adott körzetben, addig nem kezdik el a szavazatok számlálását
2, az egy szavazókörben leadott szavazatokat az adott szavazókör összes párt delegáltja megnézheti, tehát a Jobbikos is
3, az eredménytelen szavazatokról a párt delegáltak vitás esetben szavaznak. (pl ha nincs semmi a papíron, nincs vita, érvénytelen. De ha mondjuk valaki tesz egy X-et egy körbe és aláhúz egy másik pártnevet, akkor lehetne szavazni, de érvényes lenne a szavazat az X alapján)
4, a szavazókörben ülő Jobbikos és többi párt delegált is, telefonon leadja a pártközpontba az eredményt
5, ha valamelyik választókörben a hivatalos eredmény eltérne a párt által delegált szavazatszámláló által leadott eredménytől, azt azonnal felülvizsgáltatnák
A manipuláció, összeesküvés emlegetése hülyeség, csak arra szolgál, hogy a Jobbikos szavazók megemésszék, hogy Jobbik hazudott nekik az elérhető 30-40-50-60% -os eredményekkel.
ma 23:46
ki beszélt a jobbikról?
ez nálad valami paranoia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!