Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az oltásellenesek megmondták,...

Az oltásellenesek megmondták, hogy a szórakozóhelyek kongani fognak az ürességtől, én tegnap mégis egy teltházas koncerten voltam több száz résztvevővel. Akkor rajtam kívül mindenki fizetett statiszta, ún. crisis actor volt?

Figyelt kérdés
A barátaimra eddig is gyanakodtam, de netán én is az vagyok, csak nem tudok róla?

2021. máj. 27. 11:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

“ konteós barmok, hátráltatják a közösséget.”

Ki hátráltatott? Valaki mondta, hogy nem oltathatod magad? Vagy tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy nem teheted meg?

2021. máj. 27. 17:42
 12/16 anonim válasza:
Hát az vagy kiábrandul a fideszből, vagy szemet huny a dolog felett, vagy hűséges fideszes lévén el kezd hinni az oltásokba :D
2021. máj. 27. 18:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Tegnap (V.26.) komolyzene hangversenyen voltam (Mozart, Requiem). A Kongresszusi Központban is teltház volt. Szerintem mindenki ki van éhezve az élő programokra, műfajtól függetlenül.
2021. máj. 27. 20:06
 14/16 anonim ***** válasza:
13, egyébként így igaz. Ismerek olyan oltásellenest is, aki beoltatta magát a nyomás hatására, de ettől még ellenzi. Azt mondta, már az sem érdekli, ha belehalna, az is jobb a bezártságnál. Ez szerintem nagyon nem korrekt, hogy ilyen szinten kikészítenek embereket.
2021. máj. 27. 20:18
 15/16 anonim válasza:
11-es! Nemnem, csak a kreált konteók amiket elhittek, azoknak hatására levették a felelősséget a vállukról, hülyítették a népet, és rengetek embert intettek óvatlanságra, nem vigyáztak a rokonaikra, nem tartották be a járványügyi előírásokat(ez persze nem csak a konteósokra igaz, hanem azokra is akik csak úgy sz$+tak az egészre) sorolhatnám :D
2021. máj. 27. 20:59
 16/16 anonim ***** válasza:
15, azért hiszek benne, hogy a többség nem ilyen. Én ismerek párat, inkább bizalmatlanok az oltással kapcsolatban, de pl. szülőket nem látogattak, másra vigyáztak. Igaz ők a járványt nem tagadták.
2021. máj. 27. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!