Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez is gazdagodni akar, vagy...

Ez is gazdagodni akar, vagy csak Orbán győzelméhez akar ilyen módon statisztálni?

Figyelt kérdés

"Varga-Damm Andrea új pártot alapít Reformerek néven"

"Varga-Damm szerint a méréseik azt mutatják, hogy a szavazni vágyók 12 százalékát érdekelné egy Varga-Damm-féle párt."

"A kamupártok támogatásának összege, egyéni jelöltjeik számától függően, minimum 149,25 millió forint, ami 597 millió forintra tornázható fel."

[link]

2021. máj. 23. 11:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, mert van az a pénz...!
Nem, mert ingyom-bingyom...!
Más, leírom!
13 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem kamupárt. Hiába a semmit érő törvénymódosítás ugyan úgy 22-ben is százmilliókat fognak az államkasszából kilapátolni a kamupártos szélhámosok. Komolyan gondolkodok rajta hogy én is összeverbuválok egy ilyen kamupártot. Ingyen százmilliók, a hülyének is megéri.
2021. máj. 23. 12:14
 2/8 Fsms ***** válasza:
80%
Csak gazdagodni.
2021. máj. 23. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

Az esődleges feladata, hogy szavazatokat vonjon el az ellenzéktől.

A pénzlopás jelen esetben mellékes, ha sikerrel jár, akkor ahogy a Gődénytől, úgy Tőle sem fogják visszavenni a lóvét (Gődény ellen folyik ugyan kirakatper, de semmi komoly ... a pénzt megtartja)

"... méréseik azt mutatják, hogy a szavazni vágyók 12 százalékát érdekelné egy Varga-Damm-féle párt" ..... hát beszartam úgy röhögtem ezen a mondaton. A szavazni vágyók nemhogy 12 százalékát de 12 EZRELÉKÉT SEM éri el azoknak a száma, akik egyáltalán azt tudnák ki a tosz az a Varga-Damm Andrea.

2021. máj. 23. 12:30
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as!

Úgy van, ahogy írod!

2021. máj. 23. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyfajta bosszú. Szerintem legalábbis.
2021. máj. 23. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Megszedte ő már magát a csóró devizahitelesek hülyítésén, ha jól emlékszem.

De volt valami Kiáltványa is pár hete, az már sárga ház szintje

Szerintem is inkább ezrelék én mérhető mindene, a súlyát kivéve.

2021. máj. 23. 17:09
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem érdekel, mert én ígyis-úgyis Orbánra szavazok jövőre.
2021. máj. 24. 02:06
 8/8 A kérdező kommentje:

7: "Nem érdekel, mert én ígyis-úgyis Orbánra szavazok jövőre."

Lassan magadra maradsz!

2021. máj. 24. 10:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!