Ez is gazdagodni akar, vagy csak Orbán győzelméhez akar ilyen módon statisztálni?
"Varga-Damm Andrea új pártot alapít Reformerek néven"
"Varga-Damm szerint a méréseik azt mutatják, hogy a szavazni vágyók 12 százalékát érdekelné egy Varga-Damm-féle párt."
"A kamupártok támogatásának összege, egyéni jelöltjeik számától függően, minimum 149,25 millió forint, ami 597 millió forintra tornázható fel."
Az esődleges feladata, hogy szavazatokat vonjon el az ellenzéktől.
A pénzlopás jelen esetben mellékes, ha sikerrel jár, akkor ahogy a Gődénytől, úgy Tőle sem fogják visszavenni a lóvét (Gődény ellen folyik ugyan kirakatper, de semmi komoly ... a pénzt megtartja)
"... méréseik azt mutatják, hogy a szavazni vágyók 12 százalékát érdekelné egy Varga-Damm-féle párt" ..... hát beszartam úgy röhögtem ezen a mondaton. A szavazni vágyók nemhogy 12 százalékát de 12 EZRELÉKÉT SEM éri el azoknak a száma, akik egyáltalán azt tudnák ki a tosz az a Varga-Damm Andrea.
3-as!
Úgy van, ahogy írod!
Megszedte ő már magát a csóró devizahitelesek hülyítésén, ha jól emlékszem.
De volt valami Kiáltványa is pár hete, az már sárga ház szintje
Szerintem is inkább ezrelék én mérhető mindene, a súlyát kivéve.
7: "Nem érdekel, mert én ígyis-úgyis Orbánra szavazok jövőre."
Lassan magadra maradsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!