Az oltásellenesek megmondták, hogy a szórakozóhelyek kongani fognak az ürességtől, én tegnap mégis egy teltházas koncerten voltam több száz résztvevővel. Akkor rajtam kívül mindenki fizetett statiszta, ún. crisis actor volt?
Figyelt kérdés
A barátaimra eddig is gyanakodtam, de netán én is az vagyok, csak nem tudok róla?2021. máj. 27. 11:13
1/16 anonim válasza:
Az oltásellenesek egymásnak is ellentmondó marhaságokat mondanak, nem kell rájuk figyelni.
2/16 anonim válasza:
Nekünk másodszor tolják a schönbrunni koncertünket. Idén sem tartják meg.
Biztos más társadalmi rétegnek való koncerten voltál.
3/16 anonim válasza:
"bolond lyukbol - bolond szel fuj!"
4/16 anonim válasza:
Tetkos fiatalok felnek a szuritol!? :))) ... olyan vicces :DDD
5/16 anonim válasza:
Csinaltal videot? Akkor hazudsz ennyi az egesz? 😂
6/16 anonim válasza:
Csak nem nagyferó-talpvizsgáló koncertjén voltál, fidderke?
7/16 anonim válasza:
4 van egy fecskendőnyi kénsavam. Gyere, ha van vér a pucádban. 🤣
8/16 anonim válasza:
Az oltásellenes, vírus"szkeptikusoknak" nem kell hinni, hátráltató idióta emberek, mint amikor főznél egy kis konyhában és valaki lábatlankodik meg sürög-forog, pont ilyenek ezek a konteós barmok, hátráltatják a közösséget. Szerintük mindenki le van fizetve, mindenki megvesztegethető és minden csak egy színjáték. Ugyanaz, mint amikor a fideszesek mindenkit azzal gyanúsítanak, hogy Soros lefizette őket...:D
9/16 anonim válasza:
Na oszt melyik koncerten is voltál? Csak a rend kedvéért hogy kinyomozhassuk, hogy hazudsz vagy hazudsz! :D
10/16 anonim válasza:
„ Szerintük mindenki le van fizetve, mindenki megvesztegethető és minden csak egy színjáték. Ugyanaz, mint amikor a fideszesek mindenkit azzal gyanúsítanak, hogy Soros lefizette őket...:D“
És mi a helyzet azzal aki fideszes és oltásellenes? Vagy csak az ellenzékiek oltásellenesek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!