Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az oltásellenesek megmondták,...

Az oltásellenesek megmondták, hogy a szórakozóhelyek kongani fognak az ürességtől, én tegnap mégis egy teltházas koncerten voltam több száz résztvevővel. Akkor rajtam kívül mindenki fizetett statiszta, ún. crisis actor volt?

Figyelt kérdés
A barátaimra eddig is gyanakodtam, de netán én is az vagyok, csak nem tudok róla?

2021. máj. 27. 11:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Az oltásellenesek egymásnak is ellentmondó marhaságokat mondanak, nem kell rájuk figyelni.
2021. máj. 27. 11:16
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

Nekünk másodszor tolják a schönbrunni koncertünket. Idén sem tartják meg.

Biztos más társadalmi rétegnek való koncerten voltál.

2021. máj. 27. 11:21
 3/16 anonim ***** válasza:
73%
"bolond lyukbol - bolond szel fuj!"
2021. máj. 27. 11:22
 4/16 anonim ***** válasza:
57%
Tetkos fiatalok felnek a szuritol!? :))) ... olyan vicces :DDD
2021. máj. 27. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
Csinaltal videot? Akkor hazudsz ennyi az egesz? 😂
2021. máj. 27. 11:45
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Csak nem nagyferó-talpvizsgáló koncertjén voltál, fidderke?
2021. máj. 27. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
4 van egy fecskendőnyi kénsavam. Gyere, ha van vér a pucádban. 🤣
2021. máj. 27. 13:50
 8/16 anonim válasza:
34%
Az oltásellenes, vírus"szkeptikusoknak" nem kell hinni, hátráltató idióta emberek, mint amikor főznél egy kis konyhában és valaki lábatlankodik meg sürög-forog, pont ilyenek ezek a konteós barmok, hátráltatják a közösséget. Szerintük mindenki le van fizetve, mindenki megvesztegethető és minden csak egy színjáték. Ugyanaz, mint amikor a fideszesek mindenkit azzal gyanúsítanak, hogy Soros lefizette őket...:D
2021. máj. 27. 16:08
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
Na oszt melyik koncerten is voltál? Csak a rend kedvéért hogy kinyomozhassuk, hogy hazudsz vagy hazudsz! :D
2021. máj. 27. 17:13
 10/16 anonim ***** válasza:
44%

„ Szerintük mindenki le van fizetve, mindenki megvesztegethető és minden csak egy színjáték. Ugyanaz, mint amikor a fideszesek mindenkit azzal gyanúsítanak, hogy Soros lefizette őket...:D“

És mi a helyzet azzal aki fideszes és oltásellenes? Vagy csak az ellenzékiek oltásellenesek?

2021. máj. 27. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!