Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a fasizmusól?

Mi a véleményetek a fasizmusól?

Figyelt kérdés

Mik az előnyei,hatrányai? Az előnyeiből vagy a hátrányaiból van több?

Támogatnátok Magyarországon egy fasiszta pártot?

2021. máj. 24. 17:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
#8 az inkább csak egy másik megszállás volt, nem felszabaditás.
2021. máj. 24. 17:36
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
Pedig ha valaki a maiak közül venné a fáradságot és legalább egyszer elővenné mondjuk Karsaitól az "Országgyarapítás"-Országvesztés-t...hááát...logikailag megcáfolhatatlan. Én könyvekből lettem kommunista ma pedig (olvasok ma is persze...lásd fent) már szemináriumokat, gyűléseket, összejöveteleket tartok. 10, 30, 50 embernek (százan még sosem voltak) de valami felemelő érzés amikor az ember a véleményét kifejtheti, hangoztathatja, és meghallgatják, megtapsolják! Lenin, Hitler is érezték ezt...persze nagyban, sokkal nagyobban. Én hozzájuk képest...kismiska vagyok. Mert Hitler az ősellenségünk de tiszteljük is. A legelején velünk indult csak aztán...elkanyarodott. Mi megmaradtunk a gazdagok elleni harcnál ő meg az egész világ ellen.
2021. máj. 24. 17:39
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

12(önmagam):

Meg is kaptam az őszinte, egyenes, belülről fakadó megnyilvánulásomra a jutalmamat, a 0%-ot!

Köszönettel fogadom uraim. Földig meghajolva önnön (népelnyomó, népnyúzó) nagyságuk előtt! A becsület, a tisztesség 0%-ot ér. Ha valaki alpári stílusban szíd egy kommunista hozzászólást az 100%. Ez a "pontozás" a szimpátiát jelenti nem pedig az adott válasz milyenségét, hogy helyes-e vagy sem.

Nem baj.

2021. máj. 24. 17:49
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
De a válasz helyességét jelzi. Te írtad azt a blődséget, hogy Mo. volt az 1. fasiszta állam...
2021. máj. 24. 17:52
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

"Mo. volt az 1. fasiszta állam..."

Tartom! Meg kell nézni az 1919-ben születő a szegedi gondolatként születő ellenforradalmi Horthy kormányt. Meg a különítményeseiket. Meg Zadravecz püspököt. Prónay, Kmetty, Héjjas Iván, a különböző szervezeteket (EX, MOVE,)

a klérus szerepét, frankhamisítás, stb.

2021. máj. 24. 17:56
 16/25 anonim ***** válasza:
0%
A fajvédők...
2021. máj. 24. 17:57
 17/25 anonim ***** válasza:
33%
A mai és az akkori (felszabadulás és rendszerváltás közötti) tört. könyvek két külön világ. Csak a korábbiak rongyosra vannak olvasva a könyvtárban (átkötöttek, használtak) a maiak meg vadonatújak.
2021. máj. 24. 17:58
 18/25 anonim ***** válasza:
68%
Ezek egyike sem a magyar állam, mint olyan.
2021. máj. 24. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:
20%

Tudom mert időnként bejárok...vagyok olyan hülye aki még jár könyvtárba.

Egyébként szerény véleményem és mára ennyi, hogy amikor bezárnak a könyvtárak (egyre kevesebben járunk...) vége is lesz a világnak.

2021. máj. 24. 18:00
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Az 1. értelmes gondolat ma tőled.

könyvtáros

2021. máj. 24. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!