Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményed a fidesz 4+10...

Mi a véleményed a fidesz 4+10 éves eddigi kormányzásáról? Meddig lehet ilyen stílusban kommunikálni?

Figyelt kérdés

2021. febr. 7. 00:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%
Reméljük, hogy jó sokáig.
2021. febr. 7. 00:31
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Első 4 év részben nem volt gáz. Amit leváltott, az rosszabbnak tűnt,de nem sokkal. Fidesz hamar bizonyította, hogy ez sem jobb, csak más.

Az utolsó 8 év már a gyűlöletkeltés és a lopás nyílt változata. Egész világ rajtunk röhög.

2021. febr. 7. 01:06
 3/15 A kérdező kommentje:
De mégis mindig megválasztják őket. Mi az oka ennek?
2021. febr. 7. 01:10
 4/15 anonim ***** válasza:
17%

Fidesz egy konzervatívokra építő párt. Ezért a bázisuk stabil(abb).

A baloldal csúnyán leszerepelt 18ban. Olyan hisztit volt, mert jobb szó nincs rá, hiszti volt, amit műveltek. Óvodás hiszti. Óvodásokra nem szavaznak. Ezért vesztettek 18ban.

14ben csomó adó kedvezménynek bekamuzott, fiataloknak jól keresztbe tevő, de hangzatos dolgokat ígértek. A végeredmény az ltp és az 5 milliós, adómentes hiteltámogatás megvonása minden embertől cserébe a már több gyerekesek felpénzelése, a pálya kezdők lakhatáshoz jutásának ellehetetlenítése jött. Ráadásul szertinuk az airbnb jó dolog. Meet az is drágábbá teszi a plebsz megélhetését.

Na ezt 14ben könnyű volt beszívni.

Előtte még meg a baloldal dobta el a szavazókat.

Nem a Fidesz nyer. Az ellenzék nem képes újítani. Csak a régi arcok és régi sérelmek vannak folyamatosan. Az összefogás annyira komoly, mint egy suli banda, aminek meg neve, arculata és vezetője sincs.

Vajon ki fog nyerni?

Közben megnézed, hogy Mógács milyen interjúkat ad és egy az egyben látod bal és jobb oldal politikusait.

Nincs különbség, ugyan az mindkét szélsőség, csak pepitában.

A baloldal meg saját érdekeit sem lépsz képviselni parton belül sem. Így nehéz lesz hitelesnek látszani.

2021. febr. 7. 02:10
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

#4 Miért kell baromságokat írni?

"A végeredmény az ltp és az 5 milliós, adómentes hiteltámogatás megvonása minden embertől "

A lakástakarék pénztárakat nem szüntették meg. az a minimális állami támogatás nem jár már rá ami volt és aminek nem sok haszna volt. Ha megpróbálod bemagyarázni hogy amikor 20 millió alatt nem tudsz lakást venni akkor az évente maximálisan kapható 72000Ft-t megvonása miatt nem lesz lakásod, kiröhöglek. HELYETTE van egy csomó másféle támogatás ami sokkal hasznosabb.

Az 5 milliós adómentes hiteltámogatást pedig a fidesz-kdnp vezette be. Ez 2018-ban megszűnt, helyette viszont a munkáltató adhat 10 millió forintig hitelt kedvezményesen.

[link]

[link]

2021. febr. 7. 02:42
 6/15 anonim ***** válasza:
20%

Nos, amibe belekötöttél vissza is igazoltad.

- A támogatás az LTP-re megszűnt. Hiába facsarod, megszűnt. Nincs még egy ilyen befektetés, ami ennyit hoz és ilyen kiszámítható. Fikázhatsz, nevethetsz, ez csak téged jellemez, a tényen nem változtat.

- A hiteltámogatás vásárlásra is felhasználható volt. Ők vezették be. Ettől még ők vették el. De te ezt tagadod. Pedig így volt. Számítottam rá és csúnyán elvették. Helyette nincs jelenleg elérhető lehetőség a munkahelyen.

Azt kihagyod, hogy ez is hitel. És hitelképesnek kell hozz lenni, amivel nem jön ki a matek, hogy jobban járnék. Ráadásul nem kicsit van túlbonyolítva.

Hasznosabb? Mégis hogyan? 2x5 millió teljesen adómentesen, amiből 2x3 millió alaptőkébe számolható volt vs egy ilyen hitel. Mesélj még kérlek! Vezessed le, hogy is jobb ez?

2021. febr. 7. 03:56
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Fidesz továbbra is beismeri, hogy egyre nagyobb szükség van a támogatásra, mert az emberek enélkül képtelenek megélni Magyarországon. Azért ez idilli módja a bukás elismerésének.
2021. febr. 7. 03:59
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Ohh csak egy észrevétel, 2021-ben bevezették, és megszüntették előtte több évre a lehetőséget :)

Tehát 2 évig a kiesést azt legyek szíves megköszönni :) Értem én Értem. Csak szerintem a stílusod tenyérbemászó és hazugságokat írsz, mert nem helyette, hanem utólag lett bevezetve. Az átmenet valakinek az anyagi csődöt jelentette. Én pl külföldi hitelt vettem fel, hogy tudjam fedezni

"a magyar kiszámíthatatlan jövőképe"

alkotóinak önkényes módosításait.

2021. febr. 7. 04:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy pont választások évében szűnik meg és választások éve előtt jön létre egy-egy ilyen konstrukció. Ez a 2021-es hitel cucc, majd elérhető lesz valamikor később. 2018-ban már nem kaptam meg a havi 140 ezret 3 évig: Tehát neked 3 x 12 x 140ezer nettódítása utáni kiesés az semmi? A Fidesz személyesen tőlem ezzel több, mint 3 milliót vont el. Csaxólok, hogy a hirtelen kiesés megnövekedett az abok száma kedves Fidesz. És ezt nektek köszönhetjük.
2021. febr. 7. 05:03
 10/15 anonim ***** válasza:
39%
Én is csaxólok, hogy fizetést kéne korrigálni, nem ilyen fisz-fasz támogatásokat "adni" amit szinte senki nem tud igénybevenni...
2021. febr. 9. 02:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!