Hogyan élted meg a 2006-os zavargásokat, illetve mi a véleményed róla?
Csalódtam, hogy nem sikerült a forradalmároknak elkergetni az MSZP-SZDSZ-t. Amikor láttam a TV-ben, hogy jött az elkötött tank, reméltem, hogy egy új Rendszerváltás lesz.
Erre maradt minden a régiben, sőt Gyurcsányt leváltotta a pszichopata, kapitalista Bajnai
Ijesztő volt.
Én csak a tévében láttam az eseményeket, el nem tudtam volna képzelni előtte hogy ebben az országban megtörténhet ilyen rendőri erőszak.
Másnap derült ki hogy a testvéremet is megtámadták a rendőrök, pedig semmi köze nem volt semmiféle politikai csoporthoz, csak hazafelé ment az utcán mikor elkezdték körülötte lőni a könnygázt. Szerencsére megúszta verés nélkül. Semmiféle figyelmeztetés nem volt, nem szóltak rá hogy menjen máshol, csak rájuk rontottak az utcán.
Az egyik idős kollégám az Astorián volt a párjával a fidesz rendezvényén. Amikor vége lett a megemlékezésnek, a beszédeknek, akkor jó hangulatban elkezdett mindenki sétálni a következő metró megálló vagy valamelyik villamos, busz megállója felé, mert a rendezvény miatt az Astoriánál minden le volt zárva. Őket is figyelmeztetés nélkül kapták el a rendőrök, a semmiből elkezdtek közéjük lőni könnygázzal és bevágtattak a lovasrendőrök. Kollégám az ijedtségtől teljesen rosszul lett, alig tudtak onnan elmenni.
Egyszerűen gyomorforgató az amit a rendőrök, a hatalom akkor tett. Ahogy fiatalokat rögtönítélő bíróság már másnap elítélt kizárólag a rendőrök bemondásai alapján, miközben bőven volt bizonyíték az ellenkezőjére az állításaiknak videófelvételeken, képeken. Embereket nyomorítottak meg teljesen ok nélkül. Gyurcsányék visszahozták '56 ötvenedik évfordulóján ugyanazt az állami terrort amit a kommunisták csináltak 1956-ban.
Szégyen, hogy ez a mocsok gazember és a tettestársai azóta is ott lehetnek a politikában, miközben börtönben lenne a helyük.
Az első igazi nagy csalódás a Fideszben. Akkor mutatkozott meg, hogy egy kis beszari, felelősséget nem vállaló, magyar embereket nem támogató, csak haszonszerző bagázs. Még a rendőri túlkapásokat sem ők kezdték feltárni, illetve pereket indítani.
Mikor szeptemberben az öszödi beszéd kiszivárgása után közvetlenül állt a tömeg esőben a Kossuth téren, akkor azt vártuk, hogy egy ellenzéki politikus majd mond valamit. De semmi. Hallgattak, mint szar a fűben, most meg nagy "forradalmárokká" avatták magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!