Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazzak ha már nem Magyarors...

Szavazzak ha már nem Magyarországon élek 2022-ben?

Figyelt kérdés

Múlt évben kiköltöztem jobb élet reményében, ami végül összejött. Nem követtem mostanáig a magyar politikát, de most látom mennyire undorító az egész, osszehasonlithatatlan az itteni helyzettel.

Még fizetek Magyarországon adót, mert van 2 ingatlanom, de őszintén szólva nem nagyon érdekel, de a hazai rokonaim azt mondják, hogy ne hagyjam cserben őket...

Mégis ebben az undorító kampányban szavazzak lassan külföldiként? :S

Nektek számítana? Mit gondoltok erről?

2021. máj. 7. 08:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%
Én nem fogok szavazni. Minek döntsek olyan kérdésekben, amikről igazából fogalmam sincs, mert nem érint, nem is érdekel. Nem élek ott életvitelszerűen, miért hoznék tehát döntést olyanról, amihez kvázi semmi közöm?
2021. máj. 12. 01:38
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
Ha szivatni akarsz minket, akkor szavazz a ellenzéki összehányásra.
2021. máj. 12. 09:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Mivel ahogy írtad részben a jelenlegi kormány miatt mentél ki, ezért már mindenképp szavaznék a helyedben. Egyébként meg a fidesz buszokkal hozatta be az erdélyi, kárpátaljai, felvidéki "magyarokat",akik életükben nem éltek itt és mégis azok is szavaztak az utóbbi szavazáson is. A te eseted más mert te legalább megtapasztaltad a saját bőrödön milyen itt élni, ha emiatt gondolkozol azon hogy szavazz-e vagy sem.
2021. máj. 13. 23:29
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Azt írod, van két ingatlanod itt, mégis a jobb élet reményében mentél külföldre. Nem mondom... Szavazz, ha a Fideszre szavaznál, ha nem, inkább ne tedd tönkre a szavazatoddal az országot.
2021. máj. 14. 17:45
 25/28 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy mit csinálsz, szét van bundázva itt minden.
2021. máj. 18. 08:30
 26/28 A kérdező kommentje:
24: mi köze ehhez a 2 ingatlanhoz! Öröklés útján szereztem meg...
2021. máj. 20. 22:07
 27/28 anonim ***** válasza:
25# sok ismerősöm is ezt szajkózta, ezért nem is ment szavazni. Még ennyit se tennek meg az országért, az ilyen ember süllyedjen el szégyenében.
2021. máj. 21. 23:06
 28/28 anonim ***** válasza:
Szavazz az Ellenzékre.
2021. máj. 22. 13:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!