Szavazzak ha már nem Magyarországon élek 2022-ben?
Múlt évben kiköltöztem jobb élet reményében, ami végül összejött. Nem követtem mostanáig a magyar politikát, de most látom mennyire undorító az egész, osszehasonlithatatlan az itteni helyzettel.
Még fizetek Magyarországon adót, mert van 2 ingatlanom, de őszintén szólva nem nagyon érdekel, de a hazai rokonaim azt mondják, hogy ne hagyjam cserben őket...
Mégis ebben az undorító kampányban szavazzak lassan külföldiként? :S
Nektek számítana? Mit gondoltok erről?
Azért kérdezem, mert lehet segítenék ezzel, de kérdéses, hogy a legtöbb ember ehhez hogy viszonyul. Nyilván folyik be a közbe adom a két ingatlan révén.
Nnem szavaznek a fideszre. Amikor szép kártyám is volt akkurátusan bongesztem azokat az elfogadohelyeket, amikhez nincs köze a fidesz bandának :)
Csak a probléma abból is gyökerezik, hogy az ellenzékben nem nagyon tudok megbízni.
Megnéztem egy partizán interjút Fekete-Gyor akarkivel és hát elég lesújtó volt
"Sejtettem H téged, mint felelős állampolgár nem nagyon érdekel. :D"-akkor minek írtál ki kérdést?
Felelős állampolgárként szavazz.
Nem akartam ennyire belmászni a témába..de a rendszerváltás óta olyan mélyre süllyedt az ország hogy aki csak teheti menekül innen.pedig eddig is a felelős magyar állampolgárok szavaztak.szerinted hoz bármiféle változásr a 2022-es választás? szerinted ez más lesz mint a többi?amíg fel nem akasztjuk az épp hatalmon lévő polikikai elitet addig az égvilágon semmi nem fog változni,szavazhatsz te bárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!