Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szavazzak ha már nem Magyarors...

Szavazzak ha már nem Magyarországon élek 2022-ben?

Figyelt kérdés

Múlt évben kiköltöztem jobb élet reményében, ami végül összejött. Nem követtem mostanáig a magyar politikát, de most látom mennyire undorító az egész, osszehasonlithatatlan az itteni helyzettel.

Még fizetek Magyarországon adót, mert van 2 ingatlanom, de őszintén szólva nem nagyon érdekel, de a hazai rokonaim azt mondják, hogy ne hagyjam cserben őket...

Mégis ebben az undorító kampányban szavazzak lassan külföldiként? :S

Nektek számítana? Mit gondoltok erről?

2021. máj. 7. 08:17
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
32%
Lszrjuk mit csinálsz
2021. máj. 7. 08:18
 2/28 A kérdező kommentje:
" Mégis ebben az undorító kampányban szavazzak lassan külföldiként? :S " az a "lassan" szócska nem tudom miért beleirva :) de vegyétek semmisnek
 3/28 anonim ***** válasza:
66%
Igen számítana.De csak akkor ha fidesz ellen szavazol.
 4/28 anonim ***** válasza:
83%
Ezt neked kell eldöntened.Én tojnék az egészre.
 5/28 A kérdező kommentje:
Sejtettem H téged, mint felelős állampolgár nem nagyon érdekel. :D
2021. máj. 7. 08:19
 6/28 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert lehet segítenék ezzel, de kérdéses, hogy a legtöbb ember ehhez hogy viszonyul. Nyilván folyik be a közbe adom a két ingatlan révén.

Nnem szavaznek a fideszre. Amikor szép kártyám is volt akkurátusan bongesztem azokat az elfogadohelyeket, amikhez nincs köze a fidesz bandának :)

Csak a probléma abból is gyökerezik, hogy az ellenzékben nem nagyon tudok megbízni.

Megnéztem egy partizán interjút Fekete-Gyor akarkivel és hát elég lesújtó volt

2021. máj. 7. 08:21
 7/28 anonim ***** válasza:
31%
Szavazz legjobb belátásod szerint. Szavazhatsz az ellenzékre, vagy a kutyákra is. Előbbinek azért kellenek a szavazatok, hogy minél hatékonyabbak fel tudják számolni a NER-t, ha esetleg kormányra kerülnének. Utóbbira azért lehet szavazni, mert tisztességesek és valóban hasznos munkát végeznek. Kovács Gergely, mint önkormányzati képviselő pl. kellemes meglepetés volt.
2021. máj. 7. 08:43
 8/28 anonim ***** válasza:
27%

"Sejtettem H téged, mint felelős állampolgár nem nagyon érdekel. :D"-akkor minek írtál ki kérdést?

Felelős állampolgárként szavazz.

Nem akartam ennyire belmászni a témába..de a rendszerváltás óta olyan mélyre süllyedt az ország hogy aki csak teheti menekül innen.pedig eddig is a felelős magyar állampolgárok szavaztak.szerinted hoz bármiféle változásr a 2022-es választás? szerinted ez más lesz mint a többi?amíg fel nem akasztjuk az épp hatalmon lévő polikikai elitet addig az égvilágon semmi nem fog változni,szavazhatsz te bárhova.

2021. máj. 7. 08:50
 9/28 anonim ***** válasza:
19%
Én a dk-ra fogok sokkal rosszabb lenne mint a fidesz, de én haragszom a rokonaimra ők meg rám én úgy tudnék velük kicseszni, hogy ha visszajönnének a IMF hitel feltétele, hogy optimalizálják a szolgáltatásban dolgozókat így sanszos kibaxnák őket a munakhelyükről, továbbá 3 házuk van, arra azért xar lesz ingatlanadót fizetni. Felköpök és aláállok, de tényleg muszáj rájuk szavazni mert így még családtámogatást is kaptak.. én meg itt 12 órázok egy kukás cégnél Ulm mellett.. másnak is lehetne rossz...
2021. máj. 7. 09:50
 10/28 anonim ***** válasza:
35%
Tekintettel arra, hogy az ország vezetése már nem sokban befolyásol téged, ezért a helyedben meghagynám ezt a lehetőséget az anyaországban élőknek, illetve azoknak a külhoni magyaroknak akiknek fontos, hogy legyen egy ország mely támogatja őket.
2021. máj. 7. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!