Azok a magyar emberek akik több bevándorlót akarnak befogadni Magyarországba hogy csökkenjen a munkaerő hiány melyik pártra szavazzanak?
Teljesen mindegy,hogy melyik párt nyert.
A bevándorlókat főleg a munkaközvetítő cégek szerződtetik, intézik nekik a munkásszállást meg a többi papírt.
Magyarország nyugati részén a gyártósorokon nagyon sok a bevándorló.
Kezdjük ott hogy nem hinném hogy magyar vagy, mert Magyarországra a helyes, és nem ba. Ez nem elgépelési hiba, te nem tudsz ragozni, bocs.
A bevándorlók nem csökkentik a (nemlétező) munkaerőhiányt, csak szólok, mert kis részük kezd csak el dolgozni, nagy hányaduk csak teng-leng, radikalizálódik.
Ráadásul még a gdp-t sem növelik. A németek is emiatt szívnak most.
Mindig is volt törvényes módja annak ha valaki munkavállalással akart ide jönni és itt élni, dolgozni. Nincs benne semmi új.
Amióta az eu tagjai vagyunk azóta meg szabad a munkaerő áramlása és az jön ide aki akar, külön engedély sem kell hozzá más uniós tagállam polgárainak.
Ha nincs elegendő munkavállalója egy cégnek akkor gondoskodik róla. semmi köze ehhez a pártoknak. felkérnek egy munkaközvetítő céget, azok az érvényes törvények szerint hoznak munkavállalókat és a cég alkalmazza.
Az év eleji sztrájk kedv miatt hozatta a fidesz a rengeteg ukránt. Tehát a fizetések emelésének elkerülése es a sztrájk törés miatt. A szakszervezetek megerősödésének elkerülése miatt. A nemzeti ébredezés és érdekérvényesítés elkerülése miatt. És mert ezt kérték a multik.
Akiknek ez tetszik és egyetértenek vele azok fidesz szavazók.
Csak a fidesz, semelyik párt nem hozott be annyi migránst mint a kdnp-fidesz koalíció.
A külföldi munkavállalókat támogatja. Mondok neked egy szemléltető példát.
Pécsi vagyok Kom-Esz megyében élek, a cégek nem támogatják se a szállásomat se a haza utazásomat se semmit, viszont aki szlovákiai az ingyen utazhat, ingyen szállást kap stb.
Ha a kormány nem teremtette volna meg ennek a jogi feltételeit akkor nem csinálhatnák meg.
Igaz 10X messzebb lakom mint a szlovákok de Magyar vagyok így nekem nem jár támogatás nekik meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!