Szavazzak ha már nem Magyarországon élek 2022-ben?
Múlt évben kiköltöztem jobb élet reményében, ami végül összejött. Nem követtem mostanáig a magyar politikát, de most látom mennyire undorító az egész, osszehasonlithatatlan az itteni helyzettel.
Még fizetek Magyarországon adót, mert van 2 ingatlanom, de őszintén szólva nem nagyon érdekel, de a hazai rokonaim azt mondják, hogy ne hagyjam cserben őket...
Mégis ebben az undorító kampányban szavazzak lassan külföldiként? :S
Nektek számítana? Mit gondoltok erről?
Életvitelszerűen valóban nem élek, de az ingatlanadombol befolyt összeg hozzátesz a kasszához.
Gondolkodtam rajta sokat mostanság, nem tudom, hogy ezekkel az alapitvanyokba történő szervezesekkel mit tud kezdeni egy új kormány, ill. a szrbol, hogy fognak várat teremteni. Nagyon korulbastyazta magát a mostani kormány, sok olyan dolog van a kezében, amivel megfingathatja az új kormányt. Szóval osszezarhatnak simán az újak ellen. 😑 Meg nem érzem úgy, hogy karizmatikus emberek lennének az ellenzék köreiben, akik fel tudnák venni a versenyt a kormány kommunikációjával, bízni sem bízom már nagyon senkiben.
Említette valaki a kutyákat, nekem ők nagyon szimpatikus párt voltak, szulovarosomban sok pozitív értéket teremtettek.
Én sem voltam oda annak idején, hogy pl romániai magyarok szavaztak a valasztasokon. Szerintem én sem fogom ezt tenni, csak édesapám köt mar oda, őt meg tudom támogatni, olyan kornyezetet, egészségügyi ellátást biztositani neki, ami megfelelő.
Szóval ha kovetkezetes akarok lenni, akkor nem fogok szavazni.
Bármikor visszaköltözhetsz. Anno én is évekig éltem külföldön, kint is akartam maradni, de mégis úgy alakult, hogy visszajöttem. Másnem szolidaritásból szavazz, hogy az itthoniaknak jobb legyen.
Szavazz.
Ha ki akarsz cseszni az országgal,akkor a Fideszre,ha pedig a legjobban akarsz kicseszni,akkor az ellenzéki összefogásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!