Mikor lépnek fel az életveszélyes járványtagadó orvos-celebek ellen jogilag?
10-es! Mi az, hogy kamuoldal? Mert ezeknek az embereknek és a követőiknek, szimpatizánsaiknak igaziból ez a véleményük. Tehát annyira kamu, mint a kamujárvány.
Nekem inkább azok értelmi képessége gyanús, akiknek nem tűnik fel az sem, hogy pl az intézkedések milyen eszetlen ostobaságok.
"10-es! Mi az, hogy kamuoldal? Mert ezeknek az embereknek és a követőiknek, szimpatizánsaiknak igaziból ez a véleményük. Tehát annyira kamu, mint a kamujárvány."
Valóban. Helyesbítek hülyeségközvetítőre. Az ilyen oldalak készítői annyira elborult elmék, hogy valóban nem céljuk a hazudozás, hanem tényleg annyira agyalágyultak, hogy teljesen komolyan azt gondolják, amit leírnak. És az egy bolond százat csinál elven hozzájárulnak olvasóik és rajongóik totális agyi destrukciójához.
"Nekem inkább azok értelmi képessége gyanús, akiknek nem tűnik fel az sem, hogy pl az intézkedések milyen eszetlen ostobaságok."
Nézd... Teljesen nyilvánvaló, hogy vannak ás voltak eltúlzott, vannak és voltak tejesen fölösleges, nagyon minimális hatással bíró korlátozások is. Az is teljesen nyilvánvaló, hogy lehetnének még pluszban olyan, egyébként a járvány szempontjából(!) hasznos korlátozások, amelyek jelenleg nincsenek. De egy-az-egyben azt állítani, hogy a intézkedések (így kijelentve nyilvánvalóan az összesre gondolva) haszontalanok, az viszont egyenesen őrültség.
És továbbra is: ha körülnézel az ún. civilizált világban, akkor gyakorlatilag ugyanezek, vagy nagyon hasonló intézkedések vannak. És mint többször kijelentettem, ha ezek mondjuk Orbán fejéből pattannának ki, akkor simán csak körberöhögném őket. Nála kicsit nevesebb emberek javaslatainak gyűjteményéből válogatott...
Amúgy rohadjatok már meg.
Két rokonom halt majdnem bele a koronába, egy volt tanáromat elvesztettem, és jópár barátomat érte veszteség.
Lehet itt vitázni, hogy mik a reális intézkedések, és hogy meddig lehet húzni azt abizonyos határt, de azilyen vírusrelativizáló, vagy tagadó idiótákkal a tököm ki van.
Vagy vakok vagy tptálidiórák vagytok.
17-es! Nem tudhatod, hogy melyik tábornak van igaza. A te elmédet elborította az egyik elmélete és nem akarod látni a másikat.
Az intézkedésekkel kapcsolatban általánosítottam, mert ha valamiben túl sok a rossz, arra összességében azt kell mondani, hogy rossz. Így megmentjük 0.0001 tízezred %-ot, meg anyagilag tönkreteszünk 80%-ot. Mert hosszútávon hatása lesz mindenkire az idegenforgalom, meg a többi most bajban lévő ágazat ellehetetlenülése.
Nem azt mondom, hogy ne védekezzünk, meg hogy egyik mostani sem jó, de így csak ellenállást szül az emberekben ez sok ostobaság.
Tudom, hogy a legtöbb országban is ez van, meg mégnagyobb baromságok is, nem az Orbánnal van bajom. Egyébként attól, hogy valaki neves közgazdász, attól nem ért jobban a járványokhoz, mint akár egy kórházi ápoló. Mert ezeket az intézkedéseket politikusok hozzák azért, hogy elmondhassák, hogy ők mindent megtesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!