Miért kívánja minden vírusrettegő a járványtagadók halálát?
Néha az az érzésem támad,hogy külföldiek használják az oldalt. :)
Válaszolva a kérdésedre,azért van így,mert ez Magyarország.Errefelé mindig így mentek a dolgok,ti. dögöljön meg a szomszéd tehene,újabban a családja,és maga a szomszéd is.Isten hozott nálunk!
Aki tagadja vélhetően felelőtlenebbül is viselkedik, és jobban terjesztheti a vírust. Aki rettegi, az valószínű, hogy veszélyeztetett.
Ettől nem lesz helyes persze, de ezt gyanítom a dolog mögött.
Van középút, például én képviselem valamilyen szinten.
Azt kizártnak gondolom, hogy aki fél a vírustól, az mások halálát kívánná.
Nem tudom, hol látsz ilyen embereket, szerencsére az én környezetemben nincsenek ilyenek.
Hiszek a vírusban, de abban nem, hogy olyan veszélyes, mint ahogy mondják. Körülbelül világátlagban az emberek 3%-a hal bele. Látjuk a híreket, hú 120 halott. Igen, de közben meg emberek EZREI csak úgy elvannak vele, aztán kigyógyulnak. Én értem, hogy egy fiatalra is lehet veszélyes, mert egy tüdőgyulladás MINDIG az, de ez olyan csekély veszély, hogy indokolatlanok mellette az intézkedések. Úgy csinálnak, mintha Ebola lenne, amibe 10-ből 8 ember belehal.
És igen, ezért én hordom az FFP2 maszkom, fertőtlenítek, és odafigyelek a környezetemre, hiába nem félek annyira. De ugyanakkor mindezek ellenére akik olyanokat írnak, hogy Covid nem létezik (szószerintem NEM LÉTEZIK), és az oltás, az csak tervezett tömeggyilkos szer, azoktól felmegy az agyvizem.
Mert ezek az emberek buták. SÚLYOSAN. Nem azért kívánom, hogy haljanak meg, vagy kerüljenek lélegeztetőre, mert magyar vagyok és gonosz, és vírusrettegő, hanem mert ha már elvisz valakit a Covid, akkor ne a jó embereket, hanem azokat akik hül*ék és társadalmi szempontból értéktelenek, na meg genetikailag is, mert az IQ-juk minuszba tart.
A környezetemben is inkább ez a gondolat jellemző, szerencsére van 1-2 értelmes barátom.
Azért, mert gyümölcséről ismerszik meg a fa!
Érdekes módon a járványtagadók, Gődényék sok sarat kapnak, pedig ők nem rosszat akarnak, hanem hogy mindenki éljen. Viszont a rettegők annyira beszűkültek, hogy nem bírják átlátni a tényeket és hogy ez az egész már rég nem a vírusról szól, hanem az emberek elnyomásáról...
Nem igazán akarja a halálát, csak ilyen módon akarja "reális" gondolkozásra késztetni.
Sokan jönnek azzal, hogy de nekik "szuper erős immunrendszerük van". Nem fogják fel, hogy gyakran éppen a szuper erős immunválasz okozza a tragédiát.
Arról nem beszélve, hogy ezért mert ő "esetleg" nem fertőződik meg felelőtlensége miatt másokra -akár közeli hozzátartozóira- ráhozhatja a bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!