Miért kívánja minden vírusrettegő a járványtagadók halálát?
De, létezik középút. Csak akik azon vannak ők hallgatnak mert tudják, hogy ilyen értelmi szintű emberekkel nincs értelme vitatkozni.
Mindkét oldal felől hallottam hatalmas ostobaságokat egyébként. A vírus létezik és meg kell védenünk a "gyengéket" de azért nem a búbópestis tombol, hogy indokolt legyen az embereket mentálisan és pénzügyileg is tönkretenni, azt gondolom erről a helyzetről.
"Te is pocskondiázod itt a másikat, csak mert más a véleménye."
Nem pocskondiáztam senkit, leírtam, hogy én "hiszek" a vírusban, DE nem félek tőle, közben mégis tiszteletben tartom azokat is, akik félnek, és megteszek mindent, hogy másoknak és magamnak is segítsek minél hamarabb túllenni ezen.
Az viszont nem vélemény, hogy "az oltás megöl, a vírus nem létezik". :) Ez beteg elmék agyszüleménye csupán. Az ilyeneket 500 éve lazán agyonverték kövekkel, manapság meg szaporodnak is.
Ebből is megmutatkozik kikbe szorult több intelligencia. :)
De ha ennyi bizonyíték sem elég, mint amennyi jelenleg rendelkezésre áll, akkor majd a bekövetkező események eleget tesznek mindenki számára, hogy meglássák a valóságot. Még a legbutább báránynak is.
Akik pedig tudatában vannak a dolgoknak, csupán a félelmek miatt képtelenek elfogadni az igazságot, azoknak kívánom, hogy idővel sikerüljön megbékélniük vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!