Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerintetek melyik párt fogja...

Szerintetek melyik párt fogja megnyerni a 2022-es választást?

Figyelt kérdés

2021. febr. 19. 21:20
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
46%
Remélem a Fidesz. Sanyarú idők jönnének ha nem. Mit is akar az ellenzék? Leváltani Orbánt. Aztán? Na ez az. Lubickolni a lóvéban, közben jól le...nák az országot, ne essen tévedés, a bennfenteseken kívül az összes rájuk szavazóval együtt.
2021. febr. 22. 07:05
 22/28 IlonaMolnárné válasza:
46%
FIDESZ
2021. febr. 22. 08:45
 23/28 anonim ***** válasza:
82%
#21, ezt mi alapján mondod? Ja a fideszes propaganda alapján.
2021. febr. 22. 18:41
 24/28 anonim válasza:
53%

23

Nem. Mindenevő vagyok hircsatornák ügyében. Csupán nyitva van a szemem. Szerintem a vak is láthatja mekkora gáz amit az ellenzék művel. Nem vagyok elvakult, szavaztam már így is, úgy is. Sok szempontból tudom azt, hogy is mennek a dolgok és még csak haszonélvezője sem vagyok a mostani helyzetnek. Ennek ellenére azt gondolom, Orbán tényleg komolyan gondolja és valóban hosszú távban gondolkozik, ez pedig csak valódi stratégia mellett lehetséges. Lesz a tarsolyában még olyan ami miatt fel fog szaladni a Te szemöldököd is amikor megtudjuk. Sok olyan dolgot tesz ma a Fidesz amit nem értünk, vagy felreértünk. Ez probléma! De nem hülyék, ezt ők is tudják. A kellő pillanatra várnak a kommunikációval. Ha ezt nem kapjuk meg, akkor én is meg fogok billenni csak félek, hogy csak egy baromi nagy szakadék felé tudnék billenni.

2021. febr. 22. 21:57
 25/28 anonim ***** válasza:

"Hogy ne lenne az egyiknek többsége? Gyakorlatilag a Fidesz-KDNP és az Összefogás magába foglal minden olyan pártot, amelyik bejutásra esélyes. Ergo A és B csapat van, matematikailag valamelyiknek 50% +1 mandátumot el kell érnie (pl 49-51%)."

A válasz

Nem csak A és B csapat van. Vannak pártok, akik A és B csapaton kívül indulnak. A neveket össze lehet gyűjteni a sajtóból.

A másik, hogy a fontos törvényeket 2/3-os többséggel lehet megváltoztatni. Ahhoz kevés az 51%-os többség. Az A csapat a hajó irányát 2/3-os törvényekkel beállította. A B csapat csak 2/3-os többséggel tudja a hajót másik irányba kormányozni.

További probléma, hogy B csapat csak abban ért egyet hogy A csapatot meg kell buktatni. Ha megbuktatták A csapatot, akkor egymás ellen fognak harcolni.

EGYSÉGBEN A KÉTSÉG!

2021. febr. 22. 23:00
 26/28 heil cézár válasza:
Kissebb vagyont tennék fel a Fideszes győzelemre, úgy hogy nem rájuk szavazok. Legyünk őszinték, ez a se íze se bűze balos összefogás lehet ki se húzza a választásokig. Ha ki is húzzák, nem fognak nyerni mivel olyan alapvető ellentétek vannak az egyes pártokon belül, hogy sokan nem szavaznak majd a koalícióra. A Jobbik recseg-ropog, az MSZP árnyéka régi önmagának, a DK ellentmondásos Gyurcsány miatt, a többi párt meg külön külön nem ér sokat. Ha kihúzza a koalíció és a tagpárok a választásokig, valószínűleg nem lesz Fideszes 2/3, de ígyis úgyis nyernek.
2021. febr. 24. 15:00
 27/28 IlonaMolnárné válasza:
Fidesz.
2022. jan. 14. 11:12
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha nyer a fityesz én is itthagyom ezt az országot. Az ember nem jut egyről a kettőre.
2022. jan. 14. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!