2/3 lehet nem lesz, lehet 3/4 lesz, amit az ellenzék megint csinál...
2021. febr. 19. 22:22
12/28 bbenjoe válasza:
Ha gyurcsány ferencnek ott lesz a neve a szavazólapon (azaz ha övé lesz az ellenzéki közös lista első öt helyének valamelyike).... akkor erős fidesz győzelem várható.
2021. febr. 19. 23:15
13/28 anonim válasza:
Igen 12-es, ez a varázsszó: Gyurcsány!
Szüksége van rá a fidesznek, mert tudják, ha valaki odakeveri a nevét, akkor rögtön lefújozzák az egész ellenzéket!
Olyan, mint egy adu-ász, vagy egy háttérben lebegő szürke eminenciás.
2021. febr. 20. 08:58
14/28 anonim válasza:
Szerintem is csak ez az egy esélyük van amit megjátszhatnak,hogy választások előtt fletó bejelenti, visszavonul.
Ha az asszonyát tolja tovább,akkor meg 19-re kérnek még egy lapot.
2021. febr. 20. 17:12
15/28 anonim válasza:
Gyurcsány tényleg taszító, de az asszonyra szerintem leszavaznának az ellenzékiek. Lehet nem nagy örömmel, de még mindig inkább ő, mint a jelenlegi kormányzat.. Lassan már egy majomra is leszavazna mindenki, csak tűnjön el a kormány
2021. febr. 20. 19:04
16/28 anonim válasza:
Én nem tudom megjósolni melyik párt vagy párt szövetség lesz a 2022-es választások győztese.
Én csak azt tudom biztosan ki lesz a vesztes.
Magyarország.
2021. febr. 20. 21:49
17/28 anonim válasza:
A 2022-es választások után káosz várható. Egyik párt szövetségnek sem lesz döntő többsége a parlamentben. Egyik pártszövetség sem bírja kizárni a másikat a közvagyon megdézsmálásából. Többen többet fognak "lopni". A korrupció sokkal magasabb szintre emelkedik majd. A népnek kevesebb marad.
2021. febr. 20. 22:08
18/28 anonim válasza:
#17 Hogy ne lenne az egyiknek többsége? Gyakorlatilag a Fidesz-KDNP és az Összefogás magába foglal minden olyan pártot, amelyik bejutásra esélyes. Ergo A és B csapat van, matematikailag valamelyiknek 50% +1 mandátumot el kell érnie (pl 49-51%).
Én látok esélyt az ellenzék számára. A fővárosi körzeteket vihették volna '18-ban is egy összefogással (még ha nem is minden párt fog össze mindenkivel). A vidék se annyira narancssárga, mint amennyire tűnik. A nagyvárosok, de a kisvárosok is sokszor ellenzékre húznak.
2021. febr. 21. 19:15
19/28 anonim válasza:
Fidesz fog sajnos, összecsalják, mint 18-ban...Majd lesz egy kis áramszünet vagy rendszerösszeomlás és csiribí-csiribá hirtelen nekik lesz a legtöbb szavazatuk...mellesleg annyira bebetonozták magukat, a legkisebb hivatali állásig az ő emberük csücsül, hogy ha nyer is pl. az összefogás, teljesen elfogják lehetetleníteni az új kormány működését, vagy gyors kimenekülnek az ország vagyonával külföldre államcsődöt hagyva maguk után.
2021. febr. 21. 20:00
20/28 bbenjoe válasza:
#19 - bocsi, de ez az "egy kis áramszünet vagy rendszerösszeomlás" egy nagyon béna sallang. Hiába van ilyesmi, így nem lehet meghamisítani az eredményt! Ugyanis nyomtatott jegyzőkönyvek készültek minden egyes szavazókörben, amelyek tartalmazzák a pontos eredményeket. Ezekből a jegyzőkönyvekből pedig másolatot kaptak a szavazókörökben dolgozó pártdelegáltak. Tehát, ha egy valaki meg is változtatná a rendszerben a számokat valahol, akkor azonnal lebukna, ha egyszer nem egyezik az írásos jegyzőkönyvvel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!