Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi a véleményetek a Le az...

Mi a véleményetek a Le az adók 75%-ával párt-ról?

Figyelt kérdés

A nemrég alakult liberális le az adók 75%-ával (La75) párt egyre jobban tör fel a magyar politikában,folyamatosan tüntetéseket szervez és erősödik a dolgozók és a fiatalok körében.

[link]

[link]

Mi a véleményetek a La75-párt ról?

2021. febr. 18. 22:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%

Nem törli el az adók 75%át. Csak tebdontheted el, hogy "mire" költöd.

Kvázi, ha nem teszel félre magán egészség biztosításra megdoglesz. Szerinted a lakosság fel van erre készülve?

2021. febr. 18. 23:06
 12/25 A kérdező kommentje:

"Nem törli el az adók 75%át. Csak tebdontheted el, hogy "mire" költöd.

Kvázi, ha nem teszel félre magán egészség biztosításra megdoglesz. Szerinted a lakosság fel van erre készülve?„

A magyar emberek nem gyerekek,el tudják dönteni mire költik a pénzüket.

Senki nem kér abból hogy az éppen aktuális kormány ossza be helyette a pénzt.

2021. febr. 18. 23:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémet ossza ahogy akarja.

Persze jól hangzik hogy mi döntjük el mire megy a pénzünk de így fennáll a veszélye annak hogy valamire nem jut elég mást meg dugig megtömünk hogy azt se tudja mit vegyen

2021. febr. 18. 23:19
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#12-t akartam
2021. febr. 18. 23:19
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos rosszul látod.

Az emberek a rendszerváltás óta se tanultak meg elengedett kézzel élni. Nincs meg a pénzügyi kultúra legalapabb ismerete se. Nem tudják felmérni a lehetőségeiket, határaikat. Nem tudnak tervezni, túlvállalják magukat.

2021. febr. 18. 23:21
 16/25 A kérdező kommentje:

Egyszer el kéne kezdeni,aztán beletanulna a nép.

De ha mindíg azt mondjuk hogy nem áll készen a magyar nép és ki sem próbáljuk nem haladunk előre semmit!

2021. febr. 18. 23:23
 17/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem liberális, lebertarianus. Nagyon nagyon nem mindegy
2021. febr. 19. 00:08
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

A párt vezetőjével volt egy vitája Puzsérnak, amit végig néztem. A partról nem sok mindent tudok, viszont az elnokuk teljesen alkalmatlan. Folyamatosan magát cáfolta az ervelesei során, nem nagyon volt értelmes mondata, teljes osszevisszasag volt az egész vita emiatt.

Egy vegyitett maszlag az irányelvük, nem szavaznék rájuk.

2021. febr. 19. 00:13
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
#18 én is hallgattam azt mondjuk Puzser elleni vitában ember legyen a talpán aki sikeresen kiáll. Na nem azért mert Puzsernak igaza van, hanem mert olyan a vitastílusa ami egyszerűen ledózerol minden más véleményt.
2021. febr. 19. 00:38
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek az ötletek, csak a magyar ember erre nem alkalmas. Az lenne belőle hogy egy nagy réteg csak örülne annak hogy nem kötelező fizetnie és kihalna ellátás hiányában.
2021. febr. 19. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!