Kinek mi a véleménye a MKKP-ről?
Figyelt kérdés
Jöhet hideg-meleg. Csak kulturáltan! Köszi!:)2017. aug. 24. 00:17
1/16 anonim válasza:
Trollkodásnak indult, üzlet lett belőle.
2/16 anonim válasza:
Gyakorlatilag semmi. Alig hallok róluk és még mindig viccpártnak tartom. Egyszerűen nem tudom őket komolyan venni.
3/16 anonim válasza:
Mogács Dániel uralma alatt tényleg viccpárt volt és jókat röhögtem rajta, támogattam is őket, de 2010 óta már eléggé izzadságszagú az egész.
4/16 anonim válasza:
Látva a kérdést, valószínű, hogy jelenleg nincs szponzor, ezért a hasonló felületek ingyenességét kihasználva próbálják a tagok elérni, hogy néha szóbakerüljön.
5/16 Koplárovics Béci válasza:
Viccesek, de sosem szavaznék rájuk. Csak viccből.
6/16 Alain Delon válasza:
Jó, amit csinálnak, mert ezzel az eggyel nem tud mit csinálni a politika és a híveik, a gúnnyal.
7/16 anonim válasza:
Soros ügynökség. :D Honnan lett volna ezeknek a belpesti, kávézókban lebzselő, füves, munkanélküli libsinek pénzük arra, hogy teleplakátolják az országot, sőt még Bécset is?
8/16 Alain Delon válasza:
10:12: Látom, te sem tudsz velük mit kezdeni, csak a bemagolt mantrát tudod nyomni.
9/16 anonim válasza:
Látom te se tudsz mit kezdeni a hozzászólásommal, csak a begyakorolt libsi mantrát tudod nyomni, amit az indexről és a 444-ről tanultál. Én Soros tevékenységét már 2009-től szemmel tartom, amikor a fidesz még kormányon se volt. Orbánt is azóta kedveltem meg, mióta beszél Sorosról és az általa elkövetett terrorcselekményekről, mint a CEU vagy a bevándorlás finanszírozása.
10/16 anonim válasza:
"Én Soros tevékenységét már 2009-től szemmel tartom, amikor a fidesz még kormányon se volt."
Én meg téged tartalak szemmel 2009 óta és nem vagyok jó véleménnyel rólad. Ejnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!