Kinek mi a véleménye arról hogy a mi adónkat lövik fel
tűzijáték formájában ország szerte ma?
Figyelt kérdés
Én a tuskó Orbán helyében nem rendeznék semmi programot az ünnepekre, oldják meg maguk között a polgárok összejövetellel, ehelyett pedig kórházra, fejlesztésre fordítanám.
Az emberekre is haragszom mert vannak olyan buták hogy elmennek megnézni, elvégre miattuk van ez.
Nem unjátok még, hogy minden pénzt korházra kell költeni? Egy miniszterelnöknek mindenre kell figyelnie, nem csak a korházakra. Meg hogy Orbán. A tüzijáték többévtizedes hagyomány. Megvolt Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál, és a Libatolvajnál is.
2017. aug. 20. 21:26
2/26 anonim válasza:
Igen, ez egy hagyomány. Az ország egyik, hanem a legfontosabbb nemzeti ünnepéhez tartozik. Nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni. Amúgy pedig nem csak a kórházakkal van probléma, nem csak azt kéne mindig mondani.
2017. aug. 20. 21:33
3/26 anonim válasza:
Pont ez az, hogy nem "csak" a kórházakra kellene költeni... hanem annyi minden másra mehetne ez a pénz is többek között. De tartok attól is, hogyha nem erre költené akkor máshová lopná el ez a dilettáns banda... az pedig már évszázadok óta ismert, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell... ma mindkettő megvan, így lehet tátani a szánkat. Tisztelet a kivételnek!
2017. aug. 20. 21:41
4/26 anonim válasza:
Nem kell kimenni megnézni,és akkor nem fogják megrendezni.
Én sosem nézek meg tűzijátékot,láttam már sokat,egy ősembernek lehet érdekes lenne a 21.században,nekem nem.
2017. aug. 20. 21:54
5/26 anonim válasza:
1.900.000 millió forint megy évente egészségügyre ez meg 244 millióba került.
Komolyan mondom fogyatékos vagy, köttesd ki a netet meg áramot se használj, mert az a pénz amit te arra költesz, hogy itt ilyeneket kérdezz az még annyira se hasznos mint a tűzijáték.
2017. aug. 20. 21:55
6/26 anonim válasza:
Hány lélegeztető gépet lehetne ezért neked venni!
2017. aug. 20. 22:13
7/26 anonim válasza:
Jól van, orbánoztál egy jót, most már mehetsz aludni. Legközelebb ne felejtsd ki a lélegeztőgépeket meg az éhező gyerekeket.
2017. aug. 20. 22:16
8/26 anonim válasza:
Szerintem a kérdező még csak nem is dolgozik! Majd akkor pofázzál kisgyerek ha már tényleg adózol! Addig kuss a neved.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!