Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinek mi a véleménye arról...

Kinek mi a véleménye arról hogy a mi adónkat lövik fel tűzijáték formájában ország szerte ma?

Figyelt kérdés

Én a tuskó Orbán helyében nem rendeznék semmi programot az ünnepekre, oldják meg maguk között a polgárok összejövetellel, ehelyett pedig kórházra, fejlesztésre fordítanám.

Az emberekre is haragszom mert vannak olyan buták hogy elmennek megnézni, elvégre miattuk van ez.

2017. aug. 20. 21:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
35%
Nem unjátok még, hogy minden pénzt korházra kell költeni? Egy miniszterelnöknek mindenre kell figyelnie, nem csak a korházakra. Meg hogy Orbán. A tüzijáték többévtizedes hagyomány. Megvolt Hornnál, Medgyessynél, Gyurcsánynál, és a Libatolvajnál is.
2017. aug. 20. 21:26
 2/26 anonim ***** válasza:
73%
Igen, ez egy hagyomány. Az ország egyik, hanem a legfontosabbb nemzeti ünnepéhez tartozik. Nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni. Amúgy pedig nem csak a kórházakkal van probléma, nem csak azt kéne mindig mondani.
2017. aug. 20. 21:33
 3/26 anonim válasza:
61%
Pont ez az, hogy nem "csak" a kórházakra kellene költeni... hanem annyi minden másra mehetne ez a pénz is többek között. De tartok attól is, hogyha nem erre költené akkor máshová lopná el ez a dilettáns banda... az pedig már évszázadok óta ismert, hogy a népnek kenyér és cirkusz kell... ma mindkettő megvan, így lehet tátani a szánkat. Tisztelet a kivételnek!
2017. aug. 20. 21:41
 4/26 anonim ***** válasza:
34%

Nem kell kimenni megnézni,és akkor nem fogják megrendezni.

Én sosem nézek meg tűzijátékot,láttam már sokat,egy ősembernek lehet érdekes lenne a 21.században,nekem nem.

2017. aug. 20. 21:54
 5/26 anonim ***** válasza:
38%

1.900.000 millió forint megy évente egészségügyre ez meg 244 millióba került.

Komolyan mondom fogyatékos vagy, köttesd ki a netet meg áramot se használj, mert az a pénz amit te arra költesz, hogy itt ilyeneket kérdezz az még annyira se hasznos mint a tűzijáték.

2017. aug. 20. 21:55
 6/26 anonim ***** válasza:
91%
Hány lélegeztető gépet lehetne ezért neked venni!
2017. aug. 20. 22:13
 7/26 anonim ***** válasza:
39%
Jól van, orbánoztál egy jót, most már mehetsz aludni. Legközelebb ne felejtsd ki a lélegeztőgépeket meg az éhező gyerekeket.
2017. aug. 20. 22:16
 8/26 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem a kérdező még csak nem is dolgozik! Majd akkor pofázzál kisgyerek ha már tényleg adózol! Addig kuss a neved.
2017. aug. 20. 22:17
 9/26 anonim ***** válasza:
91%
Pacsi, #6-os.:-)
2017. aug. 20. 22:17
 10/26 anonim ***** válasza:
26%

2,7 millió nyugger nem fizet eü-t.

havi 10r Ft-tal szamolva.

2.7x10ex12hnap=324 milliárd ez kicsitt több pénz.

2017. aug. 20. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!