Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán újabb hazugsága?

Orbán újabb hazugsága?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 15. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Miért volt már neki? Ez a Népszabadság cikke.
2010. aug. 15. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
...mert mikor mondott igazat?
2010. aug. 15. 20:26
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Orbán is már elkutyult. Amikor még ők voltak, meg az MSZP, tartottam valamire, de mára már látom, hogy ugyanaz a szar, csak másik lapáton.
2010. aug. 15. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
32%
Ez a 37 millió állami szinten semmi. De ha csak egy közbeszerzéssel kevesebben lennének korruptak, vagy egy kamuszerződéssel kevesebbet kötnének a haverokkal, mint az elődeik, akkor máris olcsóbb lenne az állam. Én erre várok, és ennek alapján ítélem meg őket. Nem annak alapján, hogy hány államtitkáruk van. Ez olyan pitiség, meg ezek amúgy is csak morzsák.
2010. aug. 15. 21:00
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

A mutyileleplező bizottság csak az első körben több száz MILLIÁRDOS károkozást talált!

De ez azért szabad szemmel is látható (BKV,MÁV stb.)

A Népszabadság, pedig baloldali lap így tehát kötelesek elfogultak lenni csakúgy, mint a Magyar Nemzet :D

2010. aug. 15. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

"Olcsó államot ígért Orbán, de kormánya többe kerül, mint Bajnaié" - már a cím is hazugság, mert a kormány nem egyenlő az állammal.

Pl. a kabinet lehet, hogy havi 37 millióval többe kerül, de pl. az önkormányzati képviselők számának csökkenése évi 3 mrd Ft megtakarítást jelent, az állam ennyivel tehát rögtön olcsóbb. Egyre gyengébb a népszabi, nem csodálom, hogy már senki sem olvassa és ezért itt kell reklámoznia az elkeseredett komcsiknak.

2010. aug. 16. 03:59
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

"cím is hazugság, mert a kormány nem egyenlő az állammal" -- Ilyen szánt szándékkal félreérteni és félremagyarázni tipikusnak a fanatikusok tudnak. :-))

"önkormányzati képviselők számának csökkenése évi 3 mrd Ft megtakarítást jelent" -- Ugyan már!

Mi a garancia arra, hogy nem osztják fel a felszabadult bért a megmaradók között??? Semmi.

A kérdésre:

Az hát!

2010. aug. 16. 07:43
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

07:43

"Mi a garancia arra, hogy nem osztják fel a felszabadult bért a megmaradók között??? Semmi"

Ennyi erővel azt is mondhatod, hogy minek állam, minek törvény, ha úgyis mindent ellopnak, és úgyse tartják be a törvényt.

Meg ugye minek bármibe is belefogni, úgysem sikerülhet semmi. Na erről a hozzáállásról szólt Kövér László "köteles beszéde".

2010. aug. 16. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyik kutya másik eb . Szerintem minden politikus hazudik ,csak azt kell nézni melyik hazudik kisebbet,az én párom is az volt,valamikor ifjú korunkban ,de a család és az én kedvemért ,feladta a poitikus pályát ,lehet becsületesen is élni csak sokkal nehezebb,mert van kinek minden elfér az arcán,de van aki becsületesen szeret élni,mi ilyenek vagyunk , de megéri ! üdv Zsóka
2010. aug. 26. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!