Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » 10 évente népesség összeírás...

10 évente népesség összeírás van Magyarországon, az újabb hírek szerint amit bevezet a kormány, te kiadnád teljes címed lakhelyed?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
nincs az a pénz, még a lakcím kártyámon sem ez szerepel, okkal.
2010. nov. 9. 12:11
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy én vagyok túl naiv, de mivel nincs semmi rejtegetnivalóm, így a válaszom: igen.
2010. nov. 9. 13:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintetek nincs róla adatbázis? Ugyan! Létezik népességnyilvántartó, nem tudsz nekik újat mondani lakcímügyileg. Szerinted mikor személyit csináltatsz, azt sem tartják nyilván? Ugyan! Nem véletlenül kell bejelenteni az állandó lakcímet. Vajon mikor választások vannak, honnan kapsz névre szóló "meghívót", amit szerepel a neved, lakcímed, személyi számod?
2010. nov. 9. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
84%
Miért, nincs róla adatbázis? Ugyan... Akkor is megtalálják, ha azt mondom, hogy Margit-híd pesti hídfő alatt első 2nm.
2010. nov. 9. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Már úgyis tudják az adataidat, úgyhogy nem mindegy?
2010. nov. 9. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
kérdező, szerinted másképp hogyan csinálnák meg? -.-
2010. nov. 9. 16:02
 7/10 A kérdező kommentje:
16/02kedves válaszoló , én úgy gondolom párttól fügetlenül,, ahhoz hogy tudják mennyien élünk Magyarországon nevünk is elegendő lenne !
2010. nov. 9. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Tőlem azt számolgat(tat) a sok szélhámos, amit akar, - nincs hatással rájuk az, hogy megadom-e a címemet, vagy sem, pláne abban a korban és országban, ahol indok sem kell ahhoz, hogy az emberek zsebében könyékig kotorászhasson a mindenkori hatalom. Úgy szarom le őket, ahogy ők teszik ezt velem 20 éve...
2010. nov. 9. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, egy népszámlálás nem nézi a politikai hovatartozást.

Azt nézik, hogy hány ember van, ezt lebontják életkorra, nemekre, településekre, etnikai és vallási hovatartozásra, a 10 évvel ezelőttit végigültem, amikor itt voltak nálunk (spec. kijönnek lakásra, úgyhogy nem úszod meg). Nem tudom pontosan, mik vannak még, de az biztos, hogy a politikai véleményt nem kérdezik.

2010. nov. 9. 20:51
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Ez így van. A vallást és a nemzetiséget asszem szokták kérdezni, de a vallást nem kötelező megadnod, és lehet, hogy a nemzetiséget sem, ebben nem vagyok biztos. A politikai nézeteket nem kérdezik. A pártok viszont a kopogtatócédulákból nagyjából tudják, ki az ő szimpatizánsuk és ki nem.
2010. nov. 10. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!