Miért a leg iskolázatlanabb emberek gondolják azt, hogy a korona elleni oltás valami összeesküvés elmélet részeként került kifejlesztésre?
21. Szuper, szóval a vakcinát egy mechanikus szerszámhoz hasonlítod? :DD Én arra céloztam, hogy ha precíz munkát igénylő műszaki termékről van, akkor se orosz terméket vesz az ember. Orosz autód van, TV-d, HiFi-d, telefonod? Gondolom nem, mert nem véletlenül nem nagyon kapni ilyeneket. Egy metrókocsit nem voltak képesek mecsinálni normálisan, hogy néhány hónap múlva ne kezdjen rozsdásodni, vagy meg lehet nézni az illesztéseket, a "minőségi" munkát, amit végzetek. Mindenki ismeri a "híres" orosz minőséget... De ha már te a mechanikus szerszámokat említetted, mert természetesen nem tudtál mást felhozni, amiben jó minőséget tudnak az oroszok készíteni: ismersz egyetlen szakembert is (szakember nem egyenlő az otthoni hobbibarkácsolóval), aki német, japán vagy más nyugati szerszám helyett oroszt használ? Lehet, hogy van 1 vagy 2 az országban, de valamiért a szakemberek (se) bíznak az orosz szerszámokban, vagy bármilyen más termékben.
Az oroszok nem képesek minőségi terméket készíteni. Ez tény. Az, hogy egy kalapácsba beleraknak 10 klónyi anyagot, hogy ne törjön el, az nem minőség, hanem lustaság.
Az iskolázottak is hülyék csak papírjuk van hozzá.
Száz szónak is egy a vége az oltás szerintem jó és adható nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!