Miért a leg iskolázatlanabb emberek gondolják azt, hogy a korona elleni oltás valami összeesküvés elmélet részeként került kifejlesztésre?
Figyelt kérdés
2021. jan. 4. 18:45
11/24 anonim válasza:
Aki egyszer hazudik a pénzért az máskor is fog.
12/24 anonim válasza:
Nincs így de te elég sanszos hogy lefizetett orovokator vagy aki azok ellen hergel akik nem kérik az oltást.
14/24 anonim válasza:
Aki kisebb horderejű dolgokban hamisítani kezdi a gyógyszereivel kapcsolatos adatokat az a gázosabb dolgokban még jobban fog hazudozni.
15/24 anonim válasza:
12. Igen, persze fizet nekem a Pfizer, de hogy jön ez ide? Szerinted hazudik minden gyógyszergyártó, mégis beszeded a gyógyszereiket, de az oltástól meg félsz. Logikus... És még én vagyok a fizetett provokátor...
16/24 anonim válasza:
Tényleg nem bízok ebben az mRNS vakcinában. Eddig csak kísérletezgettek vele most több millió embert beoltanak.
Remélem mire sorra kerülök az oltásnál lesz hagyományos technológiával készült oltóanyag is. Ha kell kifizetem az árát. Mondjuk a tisztességes piaci árat de nem úgy hogy mészáros importálja százezerért adagját.
17/24 anonim válasza:
#15 nem te hanem a kérdező.... A provokator a kérdező amiért direkt lealacsonyitani akár mindenkit aki elutasitja a vakcinát.
18/24 anonim válasza:
16. az orosz vakcina "hagyományos", ahogyan az AstraZeneca is. Szóval ha te a vírust szeretnéd megkapni, arra is van lehetőség. Magyaro-on biztosan engedélyezni fogják a baráti orosz vakcinát, úgyhogy megmenekülsz.
19/24 anonim válasza:
Vagyok annyi idős, hogy eddig is orosz vakcinákat kaptam aztán élek és semmi bajom. 89 előtt mivel oltottak szerinted ?
20/24 anonim válasza:
19. És ma is orosz autóval jársz? Meg orosz műszaki berendezéseket használsz? Ez a szíjjártó-féle szöveg, hogy "réégen orosz vakcinával oltottak", mert nem sikerült elég nyugati vakcinát szerezniük (ami a lélegeztetőgépekkel történő töketlenkedés után nem meglepő), úgy gondolták, majd az orosszal oltják be a népet. Aztán azóta kiderült, hogy az se lesz, mert kapacitásgondok vannak az oroszoknál, nem tudnak gyártani eleget. Úgyhogy a sok oltástól félő megnyugodhat, jó ideig nem lesz még oltás mindenkinek, köszönhetően a fantasztikus kormánynak, amit aztán majd jövőre lehet értékelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!