Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A koronavírus után rosszabb...

A koronavírus után rosszabb lesz az emberek anyagi helyzete?

Figyelt kérdés

Nagyon sok üzlet van bezárva,mindenhol,de főleg vidéken kevés a vásárló.

Mi lesz ebből?

2020. nov. 29. 23:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Úgy értem, ahogy mondom: az egész vírushisztivel az volt a cél, hogy világgazdasági válság legyen, amiben a kisvállalkozások nagy része csődbe megy, és a multik még nagyobb teret nyernek.
2020. nov. 30. 20:18
 12/16 A kérdező kommentje:

Tehát virus nincs,csak a hiszti,az egésze csak kitalálva van.

Túl sok a világban a kisvállalkozó,és ezeknek csődbe kell mennie,hogy a multiknak még több jusson? Hát ez elég bizarr!

2020. nov. 30. 20:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem írtam, hogy nincs vírus. Nagyon is van, de enyhébb, mint egy átlagos influenza. A halottak nagy része nem ebbe hal bele, hanem az egyéb betegségeibe, de mindenkit beleszámolnak, aki valaha elkapta a halála előtt, függetlenül a halál okától.
2020. nov. 30. 21:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Sok vírustagadó van a közéletben is ,ez is ennek egy válfaja,amit itt leírtak. Nem nagyon értem hogy lehet ennyi halott egy közönséges gyenge influenzától,nem beszélve a sok zenészről,művészről,akik éppen most egyszerre halnak meg az "influenzában".

Az influenzára van védőoltás,meg gyógyszer,de a mostani koronavírusra azért még nem nagyon van.

2020. nov. 30. 23:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Olvasd el és értelmezd az előző hozzászólásomat! Nincs annyi halott, amennyit hazudnak. Zenészből egyedül Balázs Fecó, aki mostanában koronavírussal fertőzötten halt meg, neki amúgy súlyos szívproblémái voltak.
2020. dec. 1. 07:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Elszabadulhatnak az árak.
2020. dec. 1. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!