A koronavírus után rosszabb lesz az emberek anyagi helyzete?
Figyelt kérdés
Nagyon sok üzlet van bezárva,mindenhol,de főleg vidéken kevés a vásárló.
Mi lesz ebből?
2020. nov. 29. 23:20
11/16 anonim válasza:
Úgy értem, ahogy mondom: az egész vírushisztivel az volt a cél, hogy világgazdasági válság legyen, amiben a kisvállalkozások nagy része csődbe megy, és a multik még nagyobb teret nyernek.
12/16 A kérdező kommentje:
Tehát virus nincs,csak a hiszti,az egésze csak kitalálva van.
Túl sok a világban a kisvállalkozó,és ezeknek csődbe kell mennie,hogy a multiknak még több jusson? Hát ez elég bizarr!
2020. nov. 30. 20:55
13/16 anonim válasza:
Nem írtam, hogy nincs vírus. Nagyon is van, de enyhébb, mint egy átlagos influenza. A halottak nagy része nem ebbe hal bele, hanem az egyéb betegségeibe, de mindenkit beleszámolnak, aki valaha elkapta a halála előtt, függetlenül a halál okától.
14/16 A kérdező kommentje:
Sok vírustagadó van a közéletben is ,ez is ennek egy válfaja,amit itt leírtak. Nem nagyon értem hogy lehet ennyi halott egy közönséges gyenge influenzától,nem beszélve a sok zenészről,művészről,akik éppen most egyszerre halnak meg az "influenzában".
Az influenzára van védőoltás,meg gyógyszer,de a mostani koronavírusra azért még nem nagyon van.
2020. nov. 30. 23:40
15/16 anonim válasza:
Olvasd el és értelmezd az előző hozzászólásomat! Nincs annyi halott, amennyit hazudnak. Zenészből egyedül Balázs Fecó, aki mostanában koronavírussal fertőzötten halt meg, neki amúgy súlyos szívproblémái voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!