Számítható rosszabb állapot? (korona)
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy elkaptam a vírust, jelentkeznek a tünetek, de nem annyira vészesek.
Lehetséges, hogy ennyivel megúszom, vagy lehet rosszabb a helyzetem?
Ket het utan meg johet erosodes. En harom het utan kopognam le, hogy nem lesz rosszabb.
Nem megijeszteni akarlak. Remelem, minel kisebb nyuggel meguszod.
Mielobbi gyogyulast kivanok.
Nekem kollégám 1 hétig csak laza megfázásos tüneteket produkált. Makk egészséges volt. Semmilyen alapbetegsége nem volt 40 feletti. Aztan egyik napról a másikra mentőt kellett hívni. Intenzív. Másnapra már lélegeztető. És pár nap múlva meghalt. A listában felsoroltak egy csomó alapbetegséget, ami nem is volt igaz. Ugyan anyira kamu,mint a 88 éves idős néni, akinek az alapbetegsége prosztatmegnagyobbodás.
A kormány hazudik mindenben, amiben csak tud, csak hogy nehogy egy forinttal kevesebbet ne tudjanak ellopni.
Szóval igen a kérdésre a valasz: komolyabb tünetek is lehetnek. Mindenkire másképp hat. Nagy az esélye, hogy enyhe tünetekkel vagy tünet nélkül megúszod, ha erős az immunrendszered, de az a kis százalék ott van.
3: Köszönöm szépen! :)
4: Nagyon sajnálom a kollégád! :( Amit a médiában olvasol, az sosem hiteles, ez teljesen egyértelmű...
Akikrol tudok biztosat, ott enyhe tunetek utan vagy gyogyulas jott vagy allaootromlas. A romlas lehet csak annyi, hogy ujra belazasodott vagy kohogni kezdett.
A szaglas es izerzekeles az lehet jo sokara jon vissza, azon azert annyira ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!