Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Újabb és újabb halálozási...

Újabb és újabb halálozási rekordok esetén is sikeres a kormány járványkezelése? Mai 29-es rekord

Figyelt kérdés

Ma megint „szomorú“ rekord: minden eddigit meghaladta a halálozás. 29 fő.

Újabb 29 ember halálát okozta a koronavírus-fertőzés

[link]

Vajon ilyenkor nem kéne néhány szót ejteni a kormány szupersikeres járványkezeléséről?

Meg arról hogy a sikert nem a fertőzöttek számában hanem a halottak számában mérjük? Hát a negatív siker is „siker“.... honnan nézzük....

2020. okt. 15. 09:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
74%
De hát te minden nap szót ejtesz róla, nem is keveset. Szerintem bőven megelégszik mindenki ezzel. :)
2020. okt. 15. 09:57
 2/26 A kérdező kommentje:

ez melléduma terelés.

ja és nem csak én ejtek erről szót, már a WHO előtt is Mo. helyzete van mint a legnagyobb esést produkáló ország... kétes dicsőség

Európa legrosszabbul teljesítő országai közé süllyedtünk a kormány által legfontosabbnak vélt járványstatisztikában

[link]

2020. okt. 15. 10:04
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
Jaj, mondd még egyszer, hogy melléduma, imádom, felizgat, ahh....! <3
2020. okt. 15. 10:07
 4/26 Mr.Q77 ***** válasza:
18%

Na persze ha a kormány szigorúbb intézkedéseket hoz (kijárási tilalom, bolt/éterem/ nyitva tartás korlátozás) akkor meg "sérülnek az emberi alapjogok", "diktatúra" van.

Most a kormány láthatóan próbálta az emberekre bízni hogy óvják magukat mert már egyszer sikerült.

De láthatóan -főleg fiatalok- szarnak bele, és mi is családban sokszor beszélünk róla hogy az első hullámban ami jóval szerényebb volt, sokkal jobban odafigyeltünk mindenre (nem találkoztunk senkivel online ételrendelés, még a lépcsőházban is gumikesztyűt használtunk stb. sajnos a 2. hullámra az emberek is megunták a dolgot, de mindenki a saját kárán tanul ...

2020. okt. 15. 10:19
 5/26 anonim ***** válasza:
14%

"Most a kormány láthatóan próbálta az emberekre bízni hogy óvják magukat mert már egyszer sikerült.+"

És HOGY sikerült? MInden zárva iskolák éttermek mozik színházak szórakozóhelyek, nem mentünk sehova mert nem volt hova. 15-től bezárt minden a plázák üresek stb.

Na így sikerült....

2020. okt. 15. 10:25
 6/26 anonim ***** válasza:
72%
Úgy könnyű megóvni magam hogy a gyereknek távoktatás nekem home office nincs mozi nincs semmi -úgy könnyű.
2020. okt. 15. 10:27
 7/26 anonim ***** válasza:
69%
Na de mikor lesz digitális oktatás? Ez a lényeg, nem? :D
2020. okt. 15. 10:34
 8/26 anonim ***** válasza:
42%

" Ez a lényeg, nem? :D+"

Ez. De arra már nagyon keveset kell várni.

Így az már annyira nem téma.

2020. okt. 15. 10:35
 9/26 Mr.Q77 ***** válasza:
49%

5 ös

Akkor szerintetek mit kellet/lehetett volna másképpen csinálni? Melyik ország jár előrébb járvány megfékezésében és ők mit csináltak másképpen?

mondjuk én jobb ha csendben maradok mert én ebből az egészből nem sokat érzek, itthon vagyok itthonról dolgozom, látom a gyerkőcöt egész nap :)

2020. okt. 15. 10:46
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

9! [link]

Olvasd el!

2020. okt. 15. 10:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!