Az orvosok milliós béremelését a költségvetési hiány elengedésének árán is végre kell hajtani?
Mégis milyen orvosoknak emelik milliókkal a fizetését? És ki mondta, hogy hitelből teszik ezt?
Koordináld össze a kérdésed a többi száz orvost irigylő kérdéssel, amikben az a probléma, hogy az Isten pénzét is ki kell fizetni az orvosoknak hálapénz címén.
A költségvetés deficites lesz, hiány lesz benne. Amit hitelből finanszíroznak.
Betiltani a magánpraxist, amivel az orvos a betegeket zsarolja!
Lehet hogy pénzéhesek és bunkók, de szükségünk van rájuk. Mármint az orvosra, nem a focistára.
Igen az ápolók végzik nagyrészt a piszkos munkát, de ők akkor tudnak segíteni, ha eltört a lábad, ha tüdőtranszplantàcióra van szükséged (mint nekem volt), hajadra kenheted az ápolókat, mert ő nem tudja kicserélni a szervedet.
Igaz, nem tisztalelkűek annyira az orvosok mint a papok, de ha a halálos ágyadon fekszel, segítenek.
Vegyük a mostani szituációt, itt a vírus és addig rendben van, míg nem kell komolyabb dolgokat csinálni veled, de utána csak az orvos segít.
Sok mindenki megérdemelné a fizetésemelést. Az eladótól kezdve, a mérnőkön át az ápolókig, de most nem az a kérdés, hogy ki kérdemli meg, hanem hogy kire van szükségünk. Az pedig az orvos!
Itt kell tartani őket Magyarországon, amit pedig csak pénzzel lehet. Nem szabad őket elítélni, pontosan azért mennek ki ők külföldre (ahol nincs hálapénz), hogy jobb életet élhessenek és ne egyfolytában ócsárolják őket.
Azért pedig, hogy kikövetelik a pénzt az ember kezéből, kettő dolog miatt hazugság. Az egyik hogy nem csak ők vannak benne a külön pénzben hanem pl. a postások is, aki nyújtja a markát. Másik indok pedig, hogy rengetegen nem várják el. Nekem a tüdőm miatt egy tucat orvossal volt kapcsolatom, akik soha nem jegyezték meg, háláljam meg nekik. A végén a kezelő orvosom kapott tőlem egy gyönyörű rajzot (grafikus vagyok), aminek semmi értéke nincs. Ezen kívűl semmi nem érte a markát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!