Vissza fognak lépni a magánnyugdíjpénztári tagok a tb. -be, ha "felhasználja" a költségvetési hiány csökkentésére OV évekre a tagdíjukat?
Nem lesz más lehetőség. Beindult az újbóli államosítás.
Ez már nem kommunizmus, nem kapitalizmus, ez már egy újabb rendszer.Ez maga az orbánizmus.
Második:
Nem nagyon vagy normális, de ezt már megszoktuk a fajtádtól. Konkrétan az elmúlt 10 évben, ha államiba lett volna a pénzed majdnem kétszer annyi hozama lett volna te szerencsétlen mint a magánnyugdíjpénztárban.
Második:
Ráadásul nem államosítják a magánynugdíjpénztárakat, te nem csak, hogy a szezont kevered a fazonnal, hanem fingod nincs arról mi történik.
Államosítani fogják nem? Én speciel jobban örülnék neki, mert a tavalyi befizetéseim egy az egyben eltűntek, jóformán kevesebb lett a pénzem a magánba mint előtte volt...
Nem vagyok Fideszes, de ebben teljesen egyet fogok velük érteni, akkor ha ezt megcsinálják.
Én nagyon remélem, hogy államosítva lesznek, mert ez vicc, nem éri meg már azon gondolkozni a mi korosztályunknak ha nyugdíjba megyünk szerintem. 28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!