Liz100 kérdése:
Mennyit keres egy ápoló külföldön? Egyáltalán megéri-e kimenni? Melyik ország az, ahol nagyon hiány van belőlük?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 12:20
2/6 anonim válasza:
amerikába elég keresettek aránylag rosszul keresnek az ottani élethez képest viszont kapásbol kapsz munkaválaloit amivel aztán nézelődhetsz más állás után addig is kinnvagy legálisan és magyar viszonyokhoz képest jol keresel
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok ebben túl járatos, de az biztos hogy nématországban vagy angliában eltudnál helyezkedni!
Ismerősöm Németországban dolgozik mint "segédmunkás" havi 1.000.000 Ft-ért (bár nagyon sokat kell dolgozni)! Nem tudom elképzelni hogy egy képesített ápoló kevesebbet kapna! Nem egyszerű elhelyezkedni és kell a nyelv is! Itthon az ápolók égy év alatt sem keresnek sokkal többet mint egymillió!!
4/6 anonim válasza:
Franciaországban egy ápoló ha havonta kétszer vállalja a 24 órázást akkor 750.000ft körül van 1 havi fizetés.
(és ha jól tudom itt fizetik meg legjobban az ápolókat)
5/6 anonim válasza:
Megéri, jól fizetnek kint, és az USA-ban is, de itt van Ausztria, Németország, Hollandia, szóval nem kell hatalmas távolságokban gondolkoznod. Ha diplomás ápoló vagy és beszélsz angolul, de a német még jobb,akkor nem kell aggódnod.
6/6 anonim válasza:
Létezik az Európai gondozási tanúsítvány. Aki kiváltja/megkapja annak többé nem lesz állás gondja. Európában Ők a legkeresettebbek és az egyik legjobban fizettettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!