Külföldön élö kismamák válaszára lennék kiváncsi. Milyen hamar tanulta meg a babátok az adott ország nyelvét? Vagy aki kint szült, nem okozott-e gondott a két nyelv tanulása a babának? Hogy oldottátok meg?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 15:30
1/4 anonim válasza:
Hat ha ott szuletett-szuletni fog majd a gyereked akkor neked majd arra kell figyelned hogy a gyereked a te sajat nyelvedet ne felejtse el...ha 2-3 honap alatt mar perfectek a kicsik...en csak 15 eves lany vagyok de en kint elek Canadaban..es rengeteg unokatestverem van aki csecsemo...itt kinn...ugyhogy ha oviba beiratod...2-3 honap es beszel...es a magyarban lesz egy edes akcentusa..pl gy g-ket dzs-sen fogja ejteni meg ehhez hasonlo..a c-vel is lesz akcentus...xd xd ari lesz...
2/4 anonim válasza:
En is kulfoldon elek, de en csak franciaul beszelek a babamhoz.
3/4 Pancetta válasza:
En meg csak varom a kisbabam, 30 hetes terhes vagyok. spanyolorszagban elunk, a parom pedig olasz.
Terveink szerint, a baba szuletesetol fogva, tolem magyart az apukatol pedig olaszt fog hallani, tanulni. en es a parom , mi angolul beszelunk egymassal, es itt a spanyol nyelv ervenyesul. Soknak tunik, de nem aggodom, hiszen az angolt es a spanyolt, akaratlanul is megfogja tanulni, hiszen minden nap talalkozni fog vele.
Bizom benne, hogy nem okozunk majd nagy kaoszt neki:)
De szerintem ket nyelv, vagy tobb egy kisgyereknek nem okoz gondot, sot nagyon is hamar kepes elsajatitani, teljes tokeletesseggel akar tobb nyelvet is,hisz ok meg sokkal tanulekonyabbak mint mi!
4/4 anonim válasza:
ezek a külföldi félig magyar gyerekek fognak majd 6 nyelven beszélni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!