Mi a véleményetek arról hogy Orbán még 10 évig akar miniszterelnök lenni?
Figyelt kérdés
Ma reggel a Kossuth rádióban azt nyilatkozta a felcsúti ramszesz, hogy ő még amúgy nem 1-2, hanem 10 évig szeretne a nép nyakán csüngeni. De tavaly Tusványoson azt mondta hogy még 14 évig. Nem veszi észre a nép hogy Orbán kinevezte magát egy diktátornak? Nem vesszük észre hogy csapdába ejtett minket és a demokráciát a sleppjével és a biodíszlet kamuellenzékével együtt?2020. júl. 24. 15:40
1/16 anonim válasza:
"Mi a véleményetek arról hogy Orbán még 10 évig akar miniszterelnök lenni?"
Graz!
2/16 anonim válasza:
Nekem ez a rendszer azt tanította:
"Szeretni sok mindent lehet...."
3/16 anonim válasza:
Végre jó hír! Örülök Orbán még 10 évig lesz.
5/16 anonim válasza:
Minek? A szajré, ami még nincs pofán csapva, nem elég tíz évre!
6/16 anonim válasza:
"Örülök Orbán még 10 évig lesz."
Azért ne kapkodd el az örömködés, Béla!
7/16 anonim válasza:
Hát úgy vagyok vele,hogy inkább ő,mint valami Kamugeri,Dobrev és társai.
8/16 anonim válasza:
Minek vár addig. Akár jövőre is királlyá koronázhatja a püspök úr. Megszavazza a kétharmad.
9/16 anonim válasza:
"Hát úgy vagyok vele,hogy inkább ő,mint valami Kamugeri,Dobrev és társai."
Há úccsincs más, ugyi tesóka?
10/16 anonim válasza:
Csak 10 évig?
Azt gondoltam, halála napjáig. És mivel még élnek a szülei is, ez sokára várható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!