Mi a véleményetek arról, hogy Dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr most Kenyát akarja támogatni milliárdokkal?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 21:58
1/10 anonim válasza:
Szívesen vennék neki egy repülőjegyet csak oda.
2/10 anonim válasza:
Én még azért várnék, hátha a Táncsics Radikális balpárt meg tudja akadályozni valahogy.
4/10 anonim válasza:
A Táncsics radikális balpárt teljes mértékben kiáll a baráto kommunista kenya mellet.
5/10 anonim válasza:
Lehet oda akar majd menekülni?
6/10 anonim válasza:
Az ilyen kérdésnek mi értelme van??
A fideszesek úgy is tapsikolják, az ellenzék szerint meg Orbán kapja be a lőcsöt. Felesleges ilyen jellegű kérdéseket kiírni. Csak bosszankodik rajta mind a két oldal. Én pl az ilyenek alatt a fideszesek magyarázatain.
7/10 anonim válasza:
Úgy tudom hogy kedvező kamatozású hitelt ad nekik. Majd kiderült ha figyelemmel kísérjük mi lesz ennek az eredménye. Lehet hogy szívás lesz mint a kötvény.
8/10 anonim válasza:
Még mindig jobb, ha Magyarország hitelez más országnak, mintha az IMF hitelez nekünk! Ez utóbbit megéreztük, megtapasztaltuk. Az előbbit pedig észre sem vennénk, ha valaki nem jár utána.
9/10 anonim válasza:
Valahonnan kell, hogy legyen visszaosztás! Vagy nem?
10/10 anonim válasza:
#8 aztán miből hitelez elvtárs? Az adósságainkból? A rekord nagyságú adóinkból, ês EU segélyből? Ja igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!