Mit gondolnátok arról, ha Orbán Viktor miniszterelnököt királlyá koronáznák?
Sosem próbáltam meg bebizonyítani, de nekem már régóta úgy tűnik, hogy az ezresen Mátyás király egyre jobban hasonlít Orbánra. Azonban erről jutott eszembe az ötlet, hogy királlyá lehetne koronázni.
Vegülis, mi akadálya lenne? Ha eldöntené, biztos véghez is vihetnék a parlamentben, nem?
De a lényeg: ha megtörténne, hogyan reagálnátok?
Kérdező
Magyarország államformája köztársaság.
NEM királyság, tehát nem lehet királyt koronázni. Ennyi.
"Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést."
Megint itt a spionfióka?
"Vegülis, mi akadálya lenne? Ha eldöntené, biztos véghez is vihetnék a parlamentben, nem?"
Érdekes, mintha ezt már hallottam volna... Várj, mikor is...? Nem olyan rég pedig... áhh tudom már! A koronavírus alatti felhatalmazási törvénykor pont azt mondták, hogy most aztán jön a diktatúra és az Óóóóbán királlyá koronáztatja magát. Aztán mi is lett belőle?
Ennyit erről, meg a függetlenobjektív ellenzékről :D
#5 Már 10 éve is ezt mondták, meg az első Orbán kormány alatt is próbálták terjeszteni, hogy majd a Duna jegén akarja királlyá koronáztatni magát.
nem csak ez nem jött be nekik. :)
Most is ő a király.
Ha megkapná még a koronát is,
fletó egyből betolna egy-két icce bort az arcába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!