Mik a politikai nézeteid, kivel szimpatizálsz?
Szavazást csatolok, de örülnék, ha kifejtenétek, hogy miért azt szeretitek, akit, illetve a korotokat és nemeteket is írjátok le légyszi:)
(!!! Mielőtt útjára indítom a kérdést, a gyengébbek kedvéért felhívom a figyelmet, hogy a hasznos/nem hasznos értékelés nem tetszik/nem tetszik-et jelent.)
Kezdem én: jobboldali vagyok, a fidesz intézkedéseit jónak tartom, de a kommunikációjuk szerintem tragikus. A Mi Hazánkat viszont nagyon szeretem, hitelesek, jófejek, és bár a szájuk kicsit nagy, de van bennük alternatíva. Annyi a félelmem velük, hogy a jobboldaliakat megosztják 2022-re, így egy baloldali koalíció győz Gyurcsánnyal az élen, az pedig a legrosszabb lenne.
A baloldali pártokkal az a fő bajom, hogy a politikájuk sokszor kimerül az o1g jelmondatban, és a fidesz gyűlölete az egyetlen, ami összetartja őket. (Tisztelet a kivételnek, de abból nem sok van.)
20L
Várom a ti meglátásaitokat, szempontjaitokat is, egy kultúrált vita jó lenne, ha kialakulna.
Köszi a válaszokat, #2 neked pedig szíved joga.
Jöhetnek még válaszok, bármennyi, bármilyen, érdekel, hogy ki mit miért gondol.
És kor-nem "aláírásnak" is örülnék:)
Mi Hazánk, mert az az egyetlen magyarnak nevezhető párt Magyarországon. A magyar nemzet és Magyarország érdekei a legfontosabbak számukra a polkorrektség és a másoknak való megfelelés helyett.
A Fidesz ugyanolyan szélsőliberális, mint gyurcsány és bűntársai, csak nekik mást kell mondaniuk a szavazatokért. A tetteik viszont semmiben sem különböznek a másik maffiáétól.
Mi Hazánk.
Egy hazaszerető párt,ami kimondja az igazságot még tabu témákról is.
Wow, meglep, hogy mennyi a Mi hazánkos, és hogy eddig csak jobboldaliak írtak, másra számítottam!:)
Köszi a válaszokat, jöhet még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!