Gyurcsány 2006-ban tényleg sorozatosan hamisította a költségvetést?
Azt olvastam, hogy a végén már nem is tudta tovább fokozni... ha értitek
Ne írjátok azt, hogy a mostani kormány is hamisítja, mert az nem igaz. Az kiderült volna már sokszorosan is...
Mivelhogy maga valotta be,ezért igaz.
Öszöd.
"Ne írjátok azt, hogy a mostani kormány is hamisítja, mert az nem igaz. Az kiderült volna már sokszorosan is..."
Ki is derült, és ugyanaz a módszer mint anno, hogy az EXIM bankot illetve és hasonló szervezeteket használnak fel ahhoz (Bp-Belgrád, illetve a PAKS2 hitelt ) , hogy "átkönyveljék" az adósságot hogy ne számítson bele, az államadósságba.
Ezt Ki írta meg? A balliberális újságok, akik a kormánypárti menetekre is úszítani mennek? És megkérik, hogy ne kamerázzák ôket, és menjenek át a másik oldalra, és visszaszól, hogy miért menne?
Ha én is kimegyek egy menetre a ballib sajtó felvehet és leadhatja YouTubeon, akkor is ha nem adtam engedélyt, és megkértem, hogy ne kamerázzon?
?
Mit ki írt meg?
Az tény, hogy a BP Belgrád, illetve a PAKS 2 hitel nem számít bele az államadósságba.
Ahogy az is tény, hogy az EXIM pert elvesztettük, és bele kellene számolni.
6: a legegyszerűbb olyat állítani, amit nem tudsz bizonyítani.
Hidd el, nem hamisították meg, mert abból már óriási botrány lenne az Unióban is. Talán nem világos, hogy mindenki szeme a mostani kormányon van? Lehet védeni Gyurcsányt, de ha van igényed saját magadra, akkor inkább ne tedd...
"Hidd el, nem hamisították meg, mert abból már óriási botrány lenne az Unióban is. Talán nem világos, hogy mindenki szeme a mostani kormányon van?"
Az EXIM-mel egy elhúzódó per volt, ahol "meg is adtuk magunkat" 2019-re.
Ha "kiütötte" volna a Fidesz kormány, a "trükköket" akkor nem gondolod, hogy lett volna egy hirtelen "felugrás" a kormányváltás után?
"Lehet védeni Gyurcsányt, de ha van igényed saját magadra, akkor inkább ne tedd..."
Ott kellene eltérést keresned a kettő között, ahol van, és nem ott ahol "ott folytatták, ahol Gyurcsányék abbahagyták".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!