Kuncze Gábor vallásgyalázása "még" belefér? Jó ez így?
Figyelt kérdés
Nem bír az idegeivel az ellenzék vagy tudatos hergelés zajlik ? Először a fehér, hetero, keresztény férfiak rémisztő képződmények, aztán Jézus és Müller Celciliával gúnyolódik az ellenzék és most ez [link] 2020. máj. 17. 19:07
41/51 anonim válasza:
Aha, szóval ami a keresztények ellen szól, az kritika, ami a zsidók ellen, az pedig gyalázás és gyűlölet. Értem én.
43/51 anonim válasza:
Dehogynem értem. Annyira soviniszta, gyűlölködő és kirekesztő vagy, hogy ordító kettős mércét alkalmazol, a zsidók nagy részével együtt. Ennyit kell érteni a dologból.
44/51 anonim válasza:
#41, 43 Sajnos azt sem bírod felfogni, hogy mit nem értesz. Olvasd el lassan, tagoltan a 40-es hozzászólását elejétől a végéig többször. Próbáld hangosan, ha az segít, próbáld értelmezni a mondatokat egyenként, külön, aztán együtt. Ha nem jutsz előrébb, akkor keress egy magyartanárt, aki korrepetálna szövegértésből téged, bár ez IQ kérdése is.
45/51 anonim válasza:
Elolvastam és megértettem. Szimpla mellébeszélés. Akárhogy nézzük, a kérdésben linkelt kép szimpla, öncélú vallásgyalázás. Ez akkor is így van, ha te és honfitársad gyűlölitek a keresztényeket.
46/51 anonim válasza:
Igazából a ciánkapszulásnak most is a börtönbüntetését kellene töltenie.
47/51 anonim válasza:
Mikor Erdogan haverotok mecsetté alakítja a Hagia Sophia-t, a nagy keresztény kormányotoknak nem kéne tiltakozni?
Ja nem, bocsánat, ő haver, ha lepisálná a templom oldalát, az sem zavarna senkit a nagy keresztények közül.
48/51 anonim válasza:
Ez hol vallàsgyalàzàs? Sehol. Ez Fidesz és Nyunyó gyalàzàs az meg jogos.
49/51 anonim válasza:
Undorító, hogy ilyet meg mer valaki ejteni Magyarországon, Európában, egy keresztény országban! Én sem vagyok FIDESZ-es, de szeretem a hazámat és a kulturális értékeket.
50/51 anonim válasza:
A vallásgyalázás kifejezéssel nem értek egyet, mert ez nem az. Nem vagyok vallásgyakorló, és kedvelem a fekete humort, ezt is értem miért találják egyesek viccesnek, de azt is, hogy miért érzik mások sértőnek. A szólásszabadságba szerintem ez teljesen belefér, az viszont egy egészen más téma, hogy mennyire ízléses ez, pláne ha egy országos ismertségű politikus erősít rá a témára. Szóval ez a véleményem: belefér, de nagyon ízléstelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!