Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most, hogy ez a kijárási...

Most, hogy ez a kijárási korlátozás teljesen megbukott, mit tervez a Fidesz illetve mi értelme bármit is tervezniük, ha meg sem próbálják a szabályokat betartatni?

Figyelt kérdés
Eddig teljes bukás a kilépési korlátozás, a nyugdíjasok egymást ölik a boltokban 12 után is, az emberek vígan jönnek mennek, a városban dugó van a forgalom miatt. Tudom persze nyilván mindenki a napi sétáját tudja le. De most komolyan? Miért nem csinálnak valamit? Hány nyugdíjas lett megbírságolva mert nem a kijelölt időben mentek be a boltba? Hány utcán sétáló ember mert nem tartották be a követési távolságot? Nulla. A játszótereken tömegek vannak.

2020. ápr. 3. 17:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Ahol lakom,itt nagyjából kihalt minden,viszont a város olyan részein ahol tó,meg nagyobb park van,ott bizony összejárkálnak az emberek.Hiányolom én is a határozottabb fellépést.Ki kellett délelőtt ugranom a vegyeskereskedésbe 1dologért.Az eladó rám se szólt mit keresek ott,jött velem szembe 2rendőr,annyira beszélgettek,hogy pont nem érdekelte őket hova megyek.A mai eseten kívül eddig betartottam a szabályokat.
2020. ápr. 4. 01:46
 22/24 anonim ***** válasza:
78%
Az embereknek rohadtul elege van a járvány hiszteriabol. Ahogy nekem is és sok más embernek is. Az életnek mennie kell tovább, nem lehet a 4 fal közé zarkozni, amikor gyönyörű az idő, menni kell boltba, a szerencseseknek dolgozni, mert van még munkájuk.
2020. ápr. 4. 15:34
 23/24 anonim ***** válasza:
72%
A kijárási korlátozásban annyi minden meg van engedve; kíváncsi lennék a konkrét esetekre, hogy mégis mit jelentett a "megszegés", mi volt mögötte? (jó, annyit el tudok képzelni, hogy az emberek pl. csoportosultak. Vagy éppen esetleg valami 3-nál tovább nyitva tartott, aminek nem kellett volna. Okés. De mi lehetett még?...)
2020. ápr. 4. 19:02
 24/24 A kérdező kommentje:

23

Kamu számokat beböfögnek aztán meg istenítik magukat. Erről szólnak ezek a teátrális sajtótájékoztatók.

2020. ápr. 5. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!