Van itt olyan akit állították már a napokban félre rendőrök, hogy kikérdezzék hova igyekszik?
Épp az imént láttam az M1-en, hogy rendőrök állítgatják félre a járókelőket, illetve autósokat érdeklődés szempontjából.
Viszont érdekes módon a mi településünkön (10 ezer fős kisváros), nemhogy igazoltatás nincs de még csak rendőrök sem mászkálnak az utakon.
Ezért érdekelne a kérdés, mert kíváncsi vagyok, hogy ez máshol is így megy e. Már nem mintha annyira szükséges volna az igazoltatás mert kb bárki azt mond amit akar, a rendőrség úgyse tudja bizonyítani, hogy hazudik. De érdeklődés szempontjából gondoltam felteszem a kérdést.
Köszönök szépen előre is minden választ :)
A rendőrök a közlekedési szabályok megsértése miatt állítják félre az embereket.
De természetesen a kormánypárti propaganda tv az egészet előadja úgy, hogy a hatóságok az egészségünk védelme érdekébenm intézkednek.
Magyarország jobban teeljesít :D:DD
Engem még nem.
Késő este is járkálnak elvétve a rendőrautók, vannak baráti társagágok padokon beszélgetnek, hozzájuk sem szólt rendőr, pedig ott is elment egy rendőrautó láttam.
Én azt látom, hogy nem nagyon foglalkoznak ezzel a mi városunkban, pedig a miénk nem 10 ezer, hanem 210 ezer lakosú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!