Most, hogy ez a kijárási korlátozás teljesen megbukott, mit tervez a Fidesz illetve mi értelme bármit is tervezniük, ha meg sem próbálják a szabályokat betartatni?
"Hoztak egy rendeletet, amit be kéne tartania az embereknek"
Minek hoznak be akármit is, ha egyszer nem tartatják be? Tőlünk keletre és nyugatra is végzik a dolgukat a rendőrök, nem sajnálnám, ha a vonaton családostúl túrázó romákra is rászólnának, hogy talán nem most kéne parfümöt árulni az aluljáróban.
Egy két napig én is ezt tapasztaltam. De ma konkrétan előttem veszekedtek a hentesnél a nyugdíjasok meg fel akarták jelenteni a tulajt hogy miért nem kötelező maszkot viselni bent. Mindezt délután fél háromkor. A buszokon tömegesen vannak. De nem csak velük van baj. Most hogy jó az idő mindenki az utcákon. Baráti társaságok a parkokban, gyerekek csordástul a játszótéren. És a rendőr autó szépen elhajt mellettük. Egyszer nem láttam, hogy intézkedtek volna. Ez az egész csak egy tessék lássék rendelet, el lehet mondani hogy ők meghozták aztán annyi. Csak akkor tudnám minek fizetek adót és azt minek költik a rendőrségre ha semmit nem csinálnak. Ennyi erővel boltokat is fosztogathatnának. Ha senki nincs aki odaálljon és azt mondja, hogy ezt nem kéne...
Nekem kötelező kint lennem mert kötelező dolgoznom. Amikor előadtam a cégnél, hogy fizetetlen szabadságra mennék a helyzetre való tekintettel, megfenyegettek hogy kirúgnak. Így minden nap elmegyek felszállok a buszra és szépen elbuszozok a munkahelyemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!