Miért kell dikatúrát vizionálni? Miért nem értike meg itt páran, hogy ha most diktatúra lenne, akkor nem írogathatnának ide "kormányellenes" szövegeket?
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 06:52
11/13 A kérdező kommentje:
"-aki más véleményt hangoztat, nem jut szóhoz a médiában, nem kap pályázati pénzt, és éhen dögölhet," ez te sem gondoltad komolyan ugye? kíváncsi vagyok vajon az általad valószínűleg kedvelt ATV vajon megszűnik-e
2010. júl. 27. 15:20
12/13 anonim válasza:
15.20: De, komolyan gondolom. Ennek fektették most le az alapjait az elmúlt pár hétben. Vagy megszűnnek ezek a csatornák vagy átalakulnak, hangnemet váltanak, és ezáltal besimulnak. A Klubrádiónál már látom ennek a jeleit. A politizáló műsorok és műsorvezetők helyét átvették a semleges témákról csevegők. (Bár Bolgár úr még egyelőre tartja magát.) Az ATV nyáron hagyományosan feladja a politizálást, Kálmán Olgán kívül más nem igen van. (Azt meg nem szeretem.) Kíváncsi vagyok, ki/mi jön vissza szeptemberben. De nincsenek illúzióim, pártállami módszerekkel homogenizálják az országot, ennek most teremtették meg rohammunkában a jogi alapjait, és ezt a média sem kerülheti el.
13/13 A kérdező kommentje:
73-as! készítsd a bunkered! megesznek az annoying orange-ek! :DDDDDDDDDDDDDDD
2010. júl. 28. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!