Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért kell dikatúrát vizionáln...

Miért kell dikatúrát vizionálni? Miért nem értike meg itt páran, hogy ha most diktatúra lenne, akkor nem írogathatnának ide "kormányellenes" szövegeket?

Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 06:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
"-aki más véleményt hangoztat, nem jut szóhoz a médiában, nem kap pályázati pénzt, és éhen dögölhet," ez te sem gondoltad komolyan ugye? kíváncsi vagyok vajon az általad valószínűleg kedvelt ATV vajon megszűnik-e
2010. júl. 27. 15:20
 12/13 anonim ***** válasza:
15.20: De, komolyan gondolom. Ennek fektették most le az alapjait az elmúlt pár hétben. Vagy megszűnnek ezek a csatornák vagy átalakulnak, hangnemet váltanak, és ezáltal besimulnak. A Klubrádiónál már látom ennek a jeleit. A politizáló műsorok és műsorvezetők helyét átvették a semleges témákról csevegők. (Bár Bolgár úr még egyelőre tartja magát.) Az ATV nyáron hagyományosan feladja a politizálást, Kálmán Olgán kívül más nem igen van. (Azt meg nem szeretem.) Kíváncsi vagyok, ki/mi jön vissza szeptemberben. De nincsenek illúzióim, pártállami módszerekkel homogenizálják az országot, ennek most teremtették meg rohammunkában a jogi alapjait, és ezt a média sem kerülheti el.
2010. júl. 28. 18:23
 13/13 A kérdező kommentje:
73-as! készítsd a bunkered! megesznek az annoying orange-ek! :DDDDDDDDDDDDDDD
2010. júl. 28. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!